Pugilismul sucevean este viu și are resurse. Secția de box a Clubului Sportiv Municipal din Suceava a punctat di nou la nivel național prin tânărul Andrei Bratu. Sportivul antrenat de Andu Vornicu, a obținut o medalie de argint la Campionatul Național de juniori, care s-a desfășurat pe parcursul săptămânii trecute, la Brăila.

Suceveanul, a disputat finala categoriei 75 de kilograme împotriva dinamovistului Rareș Stoiculescu, fiind declarat învins după o decizie la limită. Bratu și Stoiculescu au primit câte două voturi favorabile, în timp ce al cincilea arbitru judecător a văzut egalitate. În aceste cazuri extrem de rare, de egalitate perfectă, regulamentul prevede ca președintele Comisiei de Arbitri să solicite arbitrilor judecători să delibereze din nou, așa ajungându-se la o decizie de 3-2 în favoarea pugilistului legitimat la Dinamo București.

„Ținând cont de modul în care a decurs programul de pregătire mă așteptam ca Andrei să cucerească titlul de campion, mai ales că a mai avut ocazia să boxeze cu adversarul său, la lotul național, ieșind mai de fiecare dată în avantaj. Din păcate, el n-a boxat la nivelul său maxim în finală, și astfel am ajuns în situația prezentată mai sus. N-avem ce face, suntem un club mic, așa că trebuie să ne obișnuim cu locul al doilea în astfel de ipostaze. Una peste alta, sunt mulțumit de Andrei, care a avut un traseu foarte dificil până în finală, ieșind învingător în semifinale din confruntarea cu campionul de anul trecut”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin lui Ciprian Nuțu, Sergiu Rotari, Codruț Popescu, Bogdan Florea, Bogdan Straton și Clubului Sportiv Municipal Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava