MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a disputat un nou meci amical la sfârșitul săptămânii trecute, adversară fiindu-i formația de Liga a IV-a, Juniorul Suceava. Partida disputată pe teren neutru, pe stadionul din Bădeuți, a fost câștigată de echipa ce evoluează în eșalonul al treilea cu scorul de 4-1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Adrian Stroe, Stejărel Vișinar și de antrenorul-jucător Iulian Ionesi. Reușita de onoare a sucevenilor a purtat semnătura lui Alex Negrea.

În precedentele două jocuri de pregătire din intersezon, Bucovina Rădăuți a remizat, 6-6, cu LPS Suceava și a învins, cu 3-2, formația de Liga a II-a Aerostar Bacău.

Bucovina Rădăuți (repriza I): Butnariu – E. Ciobanu, Chirilescu, Florescu, Antonesei, Vitu, Dănilă, Stroe, Străjeriu, R. Ciobanu, Stoian.

Bucovina Rădăuți (repriza a II-a): Puianu – Nistor, Vișinar, Coajă, Șpac, Pitic, Bejenar, I. Coroamă, C. Coroamă, I. Plămadă, Irimescu. Au mai intrat: Rotar și Ionesi.

Rădăuțenii vor mai susține alte 9 partide de verificare până pe data de 13 martie, când va debuta sezonul de primăvară, după cum urmează: pe 27 ianuarie cu Hușana Huși, pe 30 ianuarie cu Șomuz Fălticeni, pe 13 februarie cu Juniorul Suceava, pe 17 februarie cu Hușana Huși, pe 20 februarie cu Șomuz Fălticeni, pe 24 februarie cu Dante Botoșani, pe 27 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 3 martie cu Dante Botoșani și pe 6 martie cu FC Botoșani, juniorii de elită.

Bucovina Rădăuți a avut un parcurs foarte bun în actuala ediție de campionat. Elevii lui Iulian Ionesi ocupă locul al treilea al clasamentului Seriei I din Liga a III-a, și asta doar pentru că au golaveraj mai slab în fața celor două formații de pe primele două locuri, Știința Miroslava și Foresta Suceava. După disputarea a 10 etape, inclusiv una din retur, cele trei formații sunt la egalitate de puncte, 22. În primul meci oficial din 2021, Bucovina Rădăuți va întâlni gruparea CSM Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava