Trasee Eminesciene

Etapa a XIII-a a fost una cu noroc pentru Bucovina Rădăuți care a reușit prima victorie în acest sezon competițional al Ligii a III-a. Oarecum surprinzător, rădăuțenii au reușit să învingă experimentata gruparea Petrotub Roman cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat în minutul 90.
Meciul a fost unul anost și lipsit de faze clare de gol până aproape de final. În minutul 85, Sabie rămâne singur cu portarul echipei romașcane, dar șutează în el, pentru ca, cinci minute mai târziu, Popescu să aibă și el o situație bună de a înscrie. În minutele de prelungire, Bucovina Rădăuți a dat lovitura de grație. În urma unui corner, balonul a ajuns la același Popescu care l-a expediat în vinclul porții adverse. A fost la final Bucovina Rădăuți – Petrotub Roman 1-0, dar cele trei puncte câștigate nu i-au ajutat pe rădăuțeni să părăsească ultimul loc, deoarece penultima clasată, Aerostar Bacău a obținut o victorie surprinzătoare în fața liderului FCM Dorohoi, cu scorul de 2 – 1.
Bucovina Rădăuți a trimis în teren un prim 11 alcătuit din Butnariu – Cezar Ciurlă, Hrimiuc, Alupei, Agheoghiesei, Mihalovici, Păsăilă, Zaremba, Popescu, Sabie și Botoșan, în teren intrând pe parcurs Viu și Sfârnaciuc.

Rezultatele etapei a XIII-a
Bucovina Rădăuți – Petrotub Roman    1 – 0
Sporting Suceava – Știința Miroslava     2 – 1
Aerostar Bacău – FCM Dorohoi    2 – 1
Cetatea Târgu Neamț – Ceahlăul II    4 – 1
Bucovina Pojorâta – CSM Moinești    3-3
Kosarom Pașcani a stat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava