• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

16 deţinuţi, care finalizează pedepse privative de libertate în perioada imediat următoare, au participat, miercuri, la o bursă a locurilor de muncă. Aceasta a fost organizată la AJOFM Suceava și a avut ca scop susţinerea reintegrării sociale şi profesionale a acestor persoane.

AJOFM Suceava, în parteneriat cu penitenciarul Botoşani, a organizat astăzi 29, noiembrie 2017, Bursa pentru angajarea persoanele care se vor elibera din detenţie. În scopul susţinerii reintegrării sociale şi profesionale a acestora, au fost invitați angajatorii cu atitudine receptivă şi suportivă faţă de persoanele eliberate din detenţie, 7 dintre aceștia participând la bursa de astăzi. Penitenciarul Botoşani a escortat un număr de 16 deţinuţi, care finalizează pedepse privative de libertate în perioada imediat următoare. În colaborarea cu angajatorii s-a urmărit acoperirea deficitului de personal prin calificările pe care le au persoanele din grupul ţintă, disponibilitatea pentru calificarea la locul de muncă şi subvenţionarea locurilor de muncă ale candidaților de la bursă prin măsurile active de stimulare a angajatorilor. ”Selectarea persoanelor participante şi a angajatorilor care au dorit să dea un semnal de acceptare şi normalitate din partea comunităţii locale, a condus la un demers activ și aplicat pe rezultate favorabile ocupării. Fiecare participant a susţinut cel puţin un interviu, iar unii din ei au câte două şi trei opţiuni de ocupare, la închiderea bursei angajatorii plecând cu 26 de selecții, toți fiind candidați cu un bun potențial de angajare, precum și cu un precontract de angajare”, a comunicat directorul executiv al AJOFM Suceava, Dănuț Mihai Burgheaua.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava