Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Cameron Diaz simte că cea mai bună parte din procesul de îmbătrânire este acumularea de cunoștințe pe care o dobândește din experiențele prin care trece.

Vedeta și-a lansat recent a doua sa carte, ‘The Longevity Book: Live Stronger, Live Better, The Art of Ageing Well’, și a declarat, din nou, că nu o sperie absolut deloc faptul că îmbătrânește.
Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Am să ofer oamenilor din jurul meu înțelepciunea ce am dobândit-o din experiențele prin care am trecut (asta este partea mea preferată din procesul de îmbătrânire).”

Cameron Diaz, în vârstă de 43 de ani, a mai spus că simte că „stresul, lipsa de mișcare, alimentația proastă, lipsa somului și relațiile deteriorate cu persoanele iubite” accelerează procesul de îmbătrânire.

Actrița a adăugat că este convinsă că oamenilor le este frică să îmbătrânească, pentru că nu înțeleg ce se întâmplă cu corpul lor. „Ei nu înțeleg ce înseamnă. Noi înțelegem doar ceea ce vedem la suprafață, nu și la nivel celular. Îmbătrânirea este rezultatul uzurii trilioanelor de celule pe care le avem, și, odată ce înțelegi știința, totul devine mai puțin înfricoșător.”, a mai spus Cameron Diaz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava