MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, vrea să repună în mișcare acest municipiu stațiune turistică de interes național. Pentru aceasta Gheorghe Apetrii le-a prezentat dornenilor  mai multe i𝗱𝗲𝗶 𝗱𝗲 p𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲𝗽𝗲 t𝗲𝗿𝗺𝗲𝗻 s𝗰𝘂𝗿𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗥𝗲𝗽𝘂𝗻𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗢𝗿𝗮𝘀̦𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗶̂𝗻 𝗠𝗶𝘀̦𝗰𝗮𝗿𝗲!”.

“În primul rând, orașul nostru are nevoie urgentă de o curățenie generală! Trebuie să îngrijim șanțurile, să măturăm și să spălăm trotuarele, să cosim și să amenajăm spațiile verzi, să vopsim balustrăzile și parapeții și să le înlocuim acolo unde sunt deteriorate, alături de alte astfel de intervenții”, a transmis Apetrii.

El a spus că cele câteva idei de proiecte simple și esențiale care se pot implementa pe termen scurt pentru a îmbunătăți aspectul Dornei sunt următoarele:

𝗥𝗲𝗳𝗮𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗨𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁𝗮̆ 𝗮 𝗦𝘁𝗿𝗮̆𝘇𝗶𝗹𝗼𝗿 – Pe străzile unde s-a intervenit, vom repara de urgență toate șanțurile și gropile care îngreunează viața șoferilor și a pietonilor.

𝗥𝗲𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺𝗮𝘁𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗖𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗭𝗼𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗔𝗱𝗶𝗮𝗰𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗦̦𝗰𝗼𝗹𝗶𝗹𝗼𝗿 – Exemplu, pe str. Gladiolelor vom crea sensuri unice și o bandă specială pentru lăsarea/preluarea elevilor la Școala Nr. 2. Proiecte similare vor fi realizate și pentru celelalte școli.

𝗧𝗿𝗲𝗰𝗲𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗣𝗶𝗲𝘁𝗼𝗻𝗶 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗹𝗶𝗴𝗲𝗻𝘁𝗲 – Pe toate străzile din Municipiul Vatra Dornei, vom introduce treceri de pietoni inteligente și semaforizare acolo unde este necesar pentru siguranța pietonilor și fluidizarea traficului.

𝗥𝗲𝗴𝗮̂𝗻𝗱𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗣𝗶𝗮𝘁̦𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗟𝘂𝗸𝗼𝗶𝗹 – Vom resistematiza intersecțiile cu sens giratoriu de la piață și de la Lukoil, două puncte nevralgice pentru traficul rutier actual.

𝗦𝗲𝗻𝘀 𝗚𝗶𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝘂 𝗶̂𝗻 𝘇𝗼𝗻𝗮 𝗚𝗮𝗿𝗮 𝗠𝗮𝗿𝗲 – Vom proiecta, aviza și executa un sens giratoriu la Podul Verde pentru a asigura virajele în siguranță spre centrul orașului pentru locuitorii din zonele Bârnărel, Eroilor și Miriștei.

𝗦𝗲𝗻𝘀 𝗚𝗶𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝘂 𝗶̂𝗻 𝗭𝗼𝗻𝗮 𝗥𝗼𝘀̦𝘂 – Vom proiecta, aviza și executa un sens giratoriu în zona Roșu pentru a asigura virajele în siguranță spre centrul orașului sau spre străzile de domiciliu

𝗥𝗲𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺𝗮𝘁𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗖𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗹𝗮 𝗡𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗜̂𝗻𝘁𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗢𝗿𝗮𝘀̦ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗙𝗹𝘂𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗦𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁̦𝗮̆ – Vom implementa măsuri pentru a optimiza fluxul traficului în tot orașul, printr-un parteneriat cu Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași.

 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗱𝗲 𝗣𝘂𝗻𝗲𝗿𝗲 𝗶̂𝗻 𝗦𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗮 𝗖𝗹𝗮̆𝗱𝗶𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗔𝗯𝗮𝗻𝗱𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 – Vom demara un program pentru punerea în siguranță a clădirilor abandonate de pe raza municipiului, inclusiv blocul abandonat de pe Strada Unirii, pentru protejarea pietonilor și a participanților la trafic.

𝐑𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐦 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐦𝐢𝐬̦𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐚𝐬̦𝐚 𝐜𝐮𝐦 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞! 𝐒𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐢̂𝐧 𝐚𝐦𝐨𝐫𝐭̦𝐞𝐚𝐥𝐚̆

Acestea sunt doar câteva idei de proiecte care vor aduce rapid îmbunătățiri semnificative în viața noastră de zi cu zi. Lista rămâne deschisă și așteptăm sugestiile dornenilor pe acest subiect!

COD MANDATAR: 21240002

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava