Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, ing. Gheorghe Apetrii, a ținut să atragă atenția asupra unei probleme serioase care afectează acest municipiu, respectiv modul în care se implementează proiectele. Gheorghe Apetrii a spus că în ultimii ani a observat o tendință îngrijorătoare de neglijare și nepăsare în gestionarea acestor proiecte, ceea ce a condus la rezultate sub așteptări și la o calitate îndoielnică a lucrărilor.

„Este inacceptabil ca proiectele pe care le atragem să fie atât de prost monitorizate, să nu fie finalizate la timp sau să necesite reparații imediate după implementare. Acest mod de abordare ne costă nu doar financiar, ci afectează și încrederea în administrația locală. Consider că fiecare proiect implementat în orașul nostru trebuie să respecte cele mai înalte standarde de calitate și să fie gestionat cu responsabilitate și transparență. Așa cum fiecare dintre noi este atent la lucrările pe care le întreprindem acasă, așa trebuie să ne așteptăm și de la administrația publică locală să acționeze cu aceeași grijă și responsabilitate.

Am observat că există acum un trend printre „avocații” echipei actuale de la primărie, să dea vina pe constructori, că materialele folosite nu sunt de bună calitate, că e greu să găsești constructori buni, dar se ignoră mereu faptul că beneficiarul, adică primăria prin executiv (primar, viceprimar), prin dirigintele de șantier, are dreptul și obligația să supervizeze fiecare etapă a lucrărilor. Nu poți să aștepți să se finalizeze o lucrare, să constați apoi cu mirare că rezultatul nu e ceea ce trebuie și să te complaci cu veșnica scuză ”că se va interveni ulterior”! De ce nu se gândește nimeni la deranjul creat dornenilor prin toate aceste deficiențe majore de coordonare? Oricine face o lucrare la el acasă, este atent la modul în care constructorii își fac treaba și nu stă impasibil! Sau dacă o firmă privată ar face investițiile la modul în care s-au făcut în Vatra Dornei, cu o supraveghere atât de deficitară, oare nu ar ajunge în faliment?”, a declarat Gheorghe Apetrii.

El a adăugat că „este anormal ce se întâmplă la Vatra Dornei, nu mai putem să ne batem joc de proiecte! Ce folos că au intrat bani în Vatra Dornei dacă implementăm proiectele atât de haotic și se ajunge în punctul în care în loc să îmbunătățim viața dornenilor, mai degrabă o complicăm. În loc să facem orașul mai atractiv, mai degrabă alungăm și ultimii turiști care ne mai calcă pragul!”.

Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei i-a asigurat pe dorneni că în calitate de viitor primar, va aduce o schimbare reală și durabilă în modul în care se implementează proiectele la Vatra Dornei. Gheorghe Apetrii consideră că trebuie atrase firme de construcții serioase și experimentate, care să demonstreze un angajament ferm față de calitate și integritate în fiecare lucrare realizată în Vatra Dornei. „Împreună cu echipa mea și cu specialiștii din primărie, vom urmări strict fiecare proiect și ne vom asigura că fiecare detaliu este gestionat cu atenție și profesionalism. Astfel, vom putea transforma Vatra Dornei într-un oraș mai bun, mai sigur și mai prosper pentru toți locuitorii săi. Doar așa, Dorna va deveni o stațiune frumoasă și atractivă, care va fi în topul preferințelor turiștilor și ne va aduce implicit bunăstare! Haideți să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun pentru Vatra Dornei!”, a mai spus Gheorghe Apetrii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava