Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii a atras a atenția asupra faptului că piatra cubică de pe strada Luceafărului este un adevărat pericol public. „Devenită simbol al neglijenței administrației actuale, strada pietonală Luceafărului din Vatra Dornei riscă să se transforme într-un adevărat pericol public! Piatra cubică, care ar fi trebuit să aducă un plus de estetică și siguranță, s-a transformat într-un pericol public, ceea ce reflectă nepăsarea unei administrații care tot persistă în erori. Blocuri de piatră așezate defectuos, cu spații neuniforme și un nisip care nu face altceva decât să își ia zborul la prima adiere de vânt, lăsând în urmă un peisaj dezolant. Geamurile comercianților și ale dornenilor care locuiesc în zonă sunt o veșnică mărturie a indolenței – trebuie curățate aproape zilnic, într-o luptă continuă cu praful și mizeria. Și de parcă nu ar fi suficient, localnicii și turiștii trebuie să navigheze printre aceste capcane urbane, riscând la fiecare pas să-și piardă echilibrul. Nu mai vorbim de bătrânii noștri, cărucioarele cu micuți, sau de cetățenii noștri cu deficiențe locomotorii, pentru care o simplă plimbare s-a transformat într-un parcurs plin de obstacole și pericole. Calitatea slabă a pietrei, care mai degrabă seamănă cu dreptunghiuri decât cu cuburi, pune la încercare orice trecător. Chiar am fost martor zilele trecute la căzătura unei doamne, o dovadă vie că această stradă a devenit un real pericol public”, a spus Gheorghe Apetrii. El susține că strada Luceafărului nu este singură „în acest tablou de nepricepere administrativă”.

”Strada Republicii, zona Cazinoului Băilor, o altă arteră vitală a orașului, suferă de aceleași probleme. Montarea defectuoasă a pietrei – începută de o firmă fără experiență adecvată și continuată de o altă firmă, care, deși promitea corectarea erorilor, nu a reușit să ridice standardele la nivelul așteptărilor cetățenilor – este încă o dovadă a unui management defectuos și a lipsei de supraveghere competentă. Aduc în atenție aceste probleme nu doar de dragul de a critica, ci și pentru a îndemna la acțiune. Orașul nostru merită mai mult decât soluții temporare și lucrări de mântuială. Este timpul ca Vatra Dornei să beneficieze de o infrastructură la standarde moderne, care să asigure siguranța și confortul tuturor. Consider că cel puțin pe strada Luceafărului un pavaj din beton, care imită fidel textura și culoarea pietrei naturale, ar fi fost o alegere mai sigură și mai durabilă. Tehnologia modernă de producție a acestor pavaje oferă o suprafață netedă și un confort superior în utilizare. Este timpul ca administrația locală să pună siguranța și confortul cetățenilor pe primul loc, optând pentru soluții moderne și eficiente.

Orașul nostru are categoric nevoie de o schimbare și noi, echipa PSD Vatra Dornei, suntem pregătiți să oferim soluții concrete, durabile și demne de secolul în care trăim”, a mai transmis candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava