Concert pascal
MOPAN Suceava

În urma celei de-a 81-a ediții a Globurilor de Aur, desfășurate pe 7 ianuarie, producția cinematografică a anului 2023 a fost subiectul unei analize aprofundate. Irina Margareta Nistor, celebra critică de film, a declarat în cadrul matinalului de pe BucureștiFM că „Oppenheimer” a fost „cel mai bun film dintre cele 1000 văzute anul trecut”, notează click.ro.

Cu cinci premii la Globurile de Aur, inclusiv cel pentru „Cel mai bun film”, „Oppenheimer” a reușit să impresioneze nu doar criticii, ci și publicul. Irina Margareta Nistor a subliniat complexitatea filmului și a recunoscut că își exprimase temerile cu privire la șansele sale de a câștiga, având în vedere dificultatea de urmărire a poveștii. Cu toate acestea, victoria sa a stârnit entuziasmul criticei de film și a susținătorilor cinematografiei complexe.

În ceea ce privește „Barbie”, filmul a fost distins cu doar două trofee, iar Irina Margareta Nistor a dezvăluit că aceasta a fost o alegere influențată de succesul comercial. Critica a împărtășit observații asupra fenomenului în care filmele devin accesibile publicului larg prin diverse platforme, generând, astfel, oameni mai critici față de aceste producții. Nistor a subliniat, potrivit sursei citate, faptul că, odată cu disponibilitatea acestora pentru vizionare la domiciliu, publicul își exprimă mai des nemulțumirile, cu toate că aceste filme au fost considerate inițial de succes.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/care-a-fost-filmul-anului-2023-irina-margareta-2330636.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava