Concert pascal
MOPAN Suceava

40 de ani în slujba Televiziunii Române! Carmen Movileanu (65 de ani), celebra craincă de la TVR și voice-over, acum, la „Teleenciclopedia”, a decis că a venit timpul să iasă la pensie, în urmă cu patru ani! Carmen nu regretă, însă, nici o clipă pasul făcut, considerând că s-a retras de pe sticlă exact la timp, notează click.ro.

Acum, fosta crainică de la TVR se bucură, din plin, de statutul de bunică. Fiica ei, Maria, are un băiat cu Gabriel Coveșeanu (alias Cove), de care a divorțat în 2010.

Ultima emisiune, unde Carmen a fost producător, a fost cea prezentată de Corina Dănilă, „Ieri, Azi, Mâine”. Vestita crainică de la TVR spune, însă, că divertismetul din ziua de astăzi nu mai este nici pe departe unul de calitate și duce dorul scenetelor memorabile din trecut cu mari actori, precum Stela Popescu, Dem Rădulescu sau Alexandru Arșinel. „E total diferit e divertismentul pe care am învățat eu să-l construiesc și pe care l-am preluat de la generațiile pe care acum le salutăm în imagini de arhivă. Este total diferit și de divertismentul care se face afară. După părerea mea, divertismentul de la noi este ușor vulgar spre trivial, câteodată! Încearcă să pătrundă, nu știu cu voia cui, nu știu la sugestia cui, în mai toate emisiunile din media.”, a declarat, hotărâtă, Carmen Movileanu, conform sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/carmen-movileanu-desfiinteaza-emisiunile-de-2227064.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava