Prim vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a fost votat de democrat liberalii suceveni drept candidat al PDL la alegerile prezidențiale de anul viitor. Ei și-au exprimat dorința în cadrul alegerilor interne care au avut loc sâmbătă votând pentru Cătălin Predoiu în proporție de 91,72%. Vicepreședintele PDL pe regiunea de nord est, deputatul Ioan Bălan, a declarat că ceilalți doi candidați înscriși în cursă Gheorghe Falcă și Simona Crețu au obținut 7,04% din voturile valabil exprimate respectiv 0,32%. Din cei 8.726 de membri ai PDL Suceava la urne s-au prezentat 8.044, adică 92,19%. Un număr de 125 de buletine de vot au fost anulate. În cifre absolute Cătălin Predoiu și-a adjudecat 7.333 de voturi, Gheorghe Falcă 558 iar Simona Crețu doar 28 de voturi. În judeţul Suceava au fost organizate şapte secţii de votare în municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi în oraşele Gura Humorului şi Siret.

Bălan: ”A fost o experiență importantă pentru PDL”

Cătălin Predoiu a fost preferat drept candidat la președinția României și de celelalte organizații PDL din regiunea de nord est. Potrivit deputatului Ioan Bălan, Cătălin Predoiu a fost votat de 87,62% dintre membrii PDL care au venit la vot în cele șase județe componente ale regiunii de nord est, Gheorghe Falcă de 10,38% în timp ce Simona Creţu a fost votată de doar 1,67% dintre alegătorii PDL.”În cele 41 de secții de votare din regiunea de nord est votul s-a desfășurat în condiții corecte. A fost o experiență importantă pentru PDL având în vedere că aceste alegeri interne au pus în mișcare activul de partid. Un lucru important pe care l-am sesizat în dialogul cu membrii de partid a fost acela că se dorește inițierea unor discuții cu partidele de dreapta pe principiile din fosta Alianță D.A.”, a declarat vicepreședintele PDL pe regiunea de nord est.

Flutur, ”extrem de mulțumit” de mobilizarea PDL Suceava

Președintele organizației județene a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, s-a declarat ”extrem de mulțumit” de mobilizarea democrat liberalilor suceveni la alegerile interne pentru desemnarea candidatului la Președinția României, alegeri care s-au desfășurat la finele săptămânii trecute. Flutur consideră că prezența masivă la vot arată că membrii PDL sunt interesați să participe la viața de partid acest lucru fiind un semnal îmbucurător din perspectiva viitoarelor bătălii electorale. ”Pentru mine să văd dimineață la prima oră peste 100 de oameni la Fălticeni votând, să văd la Gura Humorului, la Suceava cum secțiile de votare sunt pline, la Rădăuți, Cîmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Siret asta înseamnă că membrii PDL sunt foarte interesați să participe la viața de partid și acesta este un semn foarte bun că ei așteaptă să sune goarna pentru bătăliile politice următoare. Pentru noi e un test. În primul rând să vede că membrii vin la partid, se vede că vor să aibă un cuvânt de spus pentru perioada următoare și cred că prezența bună la vot arată un interes pentru alegerile prezidențiale de anul viitor. PDL crede că modul cum intri în bătălia pentru prezidențiale contează enorm”, a spus Flutur. Liderul democrat liberalilor suceveni consideră că în perioada următoare PDL ar trebui să se consolideze, să intre singur în alegerile europarlamentare și apoi să susțină un candidat comun al dreptei la alegerile prezidențiale de anul viitor. ”Am mai spus-o și o mai spun, sunt adeptul ca în perioada următoare PDL să s e consolideze, să se coaguleze și să intre în bătălia de la europarlamentare singur și după aceea să discutăm o formulă care să susțină un singur candidat al dreptei la prezidențiale care să lupte cu USL mai ales acum când USL este în prag de a se rupe. Numai că nu-i spun Ponta lui Antonescu în față ”nu vei mai fi candidatul USL la prezidențiale””, a spus președintele PDL Suceava. Flutur a mai ținut să precizeze că alegerile interne pentru desemnarea candidatului la Președinție care au debutat în PDL la Suceava și în regiunea de nord est reprezintă o premieră pentru politica românească.

 

Cătălin Predoiu, votat de democrat liberalii suceveni candidat la alegerile prezidențiale, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
 • http://SiteWeb... Kitrofon_al_II-lea_Koroziv_Aluziv

  <<Flutur, ”extrem de mulțumit” de mobilizarea PDL Suceava…>>
  Eh,draga Caraus,trebe sa fie si usor nemultumit,de vreo zi-doua,dupa ce a aflat ca numita Simona Cretu era oarecum imatura pentru a candida la candidatura…Nu toata lumea este insa chiar asa de surprinsa,in fond vorbim de partidul care a dat-o pe duduia Roberta Alma (sau Alama?? Ca semana cu un cazan de tuica,mai mare…) Anastase,cea pe care pensionarii,daca ar prinde-o,intrucat nu-i pot face altceva ca e mult de lucru,ar vota-o pe bucatele…
  In fine,a scapat domnul Predoiu de contracandidata ,parea o amenintare serioasa dar la dumnealui,in afara de faptul ca e cam peltic si vorbeste cu dificultate,alte semne puerile care sa-l descalifice nu se vad,e si usor carunt… Iar domnul Falca,alt preten de-al domnului Flutur,cine sa-i mai caute in coarne,toata lumea stie ca e kurva batrana intr-ale politicii.
  Dar e bine ca sunteti multumiti reciproc,din asta poate sa iasa ceva bun,in perspectiva unor alegeri,se va vedea care dintre ele,daca nu cad pe rand candidadtii ca imaturi sau ca dezertori la pemepe…
  Se pregateste domnul Luhan,se zice ca nu ar fi agaţat suficiente VIP-uri feminine,deci e cam neperformant,va primi un loc de consolare pe lista de la europarlamentare. El are banuiala ca Onofrei si Simeon Florea Marian il invidiaza pentru look-ul sau infailibil dar situatia e mai complicata,dupa cum – indraznesc sa cred – stiti…

  • http://SiteWeb... Caraus

   Domnule KITROFON sunteti f.deranjat de interventia , dar de ce stimate domn?Daca Predoiu e imatur , Luhan e afemeiat , Falca e prea experimentat pe cine vedeti presedinte nene?Ah , am uitat este eternul Antonescu -tontul Romaniei candidat si doar el trebuie sa iasa nu?Ce fel de creiere aveti stimati romani pt.a sustine un frustrat la presedentie?Poate nu e bun Predoiu dar de ce nu se gaseste un om capabil in toata alianta asta ,,de mare valoare"?
   As dori sa vad discusul dumitale Kitrofon cand este vorba de marele candidat Antonescu , vezi sa nu-l perii prea tare ca s-ar putea sa-l trezesti din leneveala!

 • http://SiteWeb... caraus

  Sunteti multumit de noi dle Flutur si noi suntem alaturi de dvs si nu putem uita ce-ati facut pt.judet.Doamne ajuta Predoiu!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava