Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto73 poze în acest set

Câteva mii de spectatori au urmărit Gala Colosseum la kickboxing care s-a desfășurat vineri seara în Cetatea de Scaun a Sucevei. Evenimentul a fost unul de amploare, atât prin modul de organizare, cât și meciurile care s-au desfășurat în ringul amplasat în șanțul cetății. Gala a început pe sunete de buciume din Bucovina, după care fundalul sonor pentru întregul eveniment a fost asigurat de o filarmonică, o noutate pentru un astfel de eveniment. Printre spectatorii care au urmărit meciurile din ring s-au numărat și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Ion Lungu, prefectul Alexandru Moldovan, deputații Ioan Balan și Angelica Fădor, precum și numeroși oameni de afaceri, sponsori ai evenimentului.

Gala de kickboxing de la Suceava a avut peste zece meciuri. Printre acestea s-a numărat și confruntarea dintre prințesa războinică a kickboxingului marocan, Ibtissam Kassrioui, care a luptat împotriva româncei Lăcrămioara Popa. Prințesa marocană s-a impus clar, câștigând prin knock-out.

Meciuri spectaculoase au fost și între sucevenii Ionel Bălan și Bogdan Florișteanu, dar și între rădăuțeanul Rayko „The Lion” Levițchi, care a devenit recent campion mondial la Bare Knuckle Boxing și Andrei Sîrghi, acesta din urmă câștigând confruntarea. Gala a mai inclus și un meci care a avut pe masă centura mondială Colosseum Tournament la categoria 77 de kilograme, confruntarea având loc între suceveanul Alexandru Amariței și estonianul Taur Guitor. Main eventul serii a fost lupta dintre Vasile Amariței și Thian de Vries, noua senzație a kickbocingului din Olanda.

Gala Colosseum de la Suceava a fost transmisă în peste 80 de țări de pe patru continente.

Câteva mii de spectatori au urmărit Gala Colosseum la kickboxing din Cetatea de Scaun a Sucevei (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava