Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 7:50, IPJ Suceava a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza satului Holda, din orașul Broșteni, o persoană a fost rănită. Poliția Suceava a transmis că în dimineața acestei zile un bărbat de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodariei un taur, fiind ajutat și de către un vecin.

Animalul a devenit agitat, motiv pentru care bărbatul a mers în casă și a luat o armă de vânătoare pe care o deține legal și a efectuat un foc asupra animalului.

Glonțul a trecut  prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și l-a lovit pe vecinul său de 33 ani care stătea lângă peretele exterior al grajdului.

Cu toate că lucrătorii SMURD deplasați la fața locului au acordat ingrijiri medicale și au desfășurat manevre de resuscitare, in jurul orei  09.00 a fost declarat decesul victimei.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din polițiști din cadrul IPJ Suceava Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase dar și laboratorul criminalistic mobil din cadrul Serviciului Criminalistic, activitățile de cercetare fiind coordonate de către  procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei în  vederea încadrării juridice a faptelor și dispunerii măsurilor procedurale și procesuale legale.

Caz halucinant la Broșteni. Un bărbat și-a omorât vecinul după ce a împușcat un taur iar glonțul a trecut prin animal, 8.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava