Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a anunțat că în această dimineață la ora 10:00 doar trei drumuri județene mai sunt cu restricții de circulație.

Niculai Barbă a spus că după ce în prima parte a zilei de ieri s-a reușit deblocarea majorității drumurilor județene – se mențineau restricții pe 6 din cele 34 drumuri afectate, pe cursul zilei utilajele au fost redirecționate pe sectoarele de drum închise, astfel încât s-au redeschis

DJ 209C Moara – Lucăcești, DJ 208E Dolhești – Forăști – Oniceni – DN2 și DJ 209D Calafindești – Negostina – Siret – DN2.

Conform Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, la ora 1:00 se mai înregistrau restricții de circulație pe 3 drumuri județene, după cum urmează:

  • Pe DJ 208B, o lungime de 4,6 km între localitățile Siminicea și Hănțești și pe un sector de 1 km între Berești și Șerbănesti (DN29A),
  • Pe DJ 208F, 6,97 km pe sectorul Mesteceni – DN2,
  • Pe DJ 291A, 200 m la Mușenița.

Niculai Barbă a precizat că lucrările continuă, obiectivul fiind de a deschide toate drumurilor județene pe parcursul zilei de astăzi. Astăzi la amiază a fost deschis și DJ 208B.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava