Concert pascal
MOPAN Suceava

De când trăiește în Franța, alături de soțul ei, Harry Arampatzis, Anca Lungu (37 de ani) este răsfățată aproape zilnic. Ba de partenerul ei, ba de orașul în care trăiește, Nisa, de priveliști și de roadele lui, dar și de părinții săi care obișnuiesc să ii trimită de acasă tot felul de pachete cu bunătăți, notează click.ro.

Zilele trecute, „Prințesa Polonic” a primit un telefon de la tatăl ei care o înștiința că o să primească ceva bunătăți de acasă. Marea i-a fost surpriza când a descoperit nucile proaspete de acasă și a devenit nostalgică. „M-a sunat tata și mi-a spus așa: “Să te duci mâine la magazinul românesc, am trimis un pachet surpriză pentru tine”. Mama n-a mai avut răbdare și a făcut dezvăluirea: “ți-am pus și nuci proaspete care se decojesc”. “Dar să sperăm că nu vei avea o surpriză neplăcută”, a continuat tata, “și că ajung toate întregi. N-am avut ambalaj suficient să-l împachetăm cât am fi vrut de bine.”,  a povestit Anca Lungu emoționată, potrivit sursei citate, și cu gândul la părinții ei pe care și ea, la rândul ei, i-a răsfățat asta vară în vacanța petrecută în Grecia, la socrii ei.

Fericită și încântată de pachetul primit de acasă, Anca Lungu i-a povestit și fetiței sale de 9 ani ce s-a întâmplat iar replica Nataliei a uimit-o de-a dreptul.

„I-am povestit Nataliei cu lacrimi în ochi despre gestul părinților mei și că urma să mergem a doua zi după pachet. Cu un zâmbet larg m-a privit și mi-a spus: “într-o zi tu vei face asta pentru mine.” Și m-a înduioșat tare replica ei pentru că am realizat că nu doar traumele se transmit din generație în generație, ci și grija și bunele obiceiuri”, a mai povestit Anca Lungu pe social media.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-cadou-inedit-a-primit-anca-lungu-in-franta-de-2306001.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava