Concert pascal
MOPAN Suceava

Premiile Oscar ale anului acesta sunt aproape de noi, ceea ce înseamnă că vedetele de la Hollywood se vor întoarce în curând pe covorul roșu, pentru a vedea cine va primi distincțiile prestigioase.

Înaintea ceremoniei de decernare a premiilor ce va avea loc în această duminică, 27 martie, Distinctive Assets a oferit o prezentare a celei de-a 20-a ediții anuale „Everyone Wins” Nominee Gift Bag, care valorează mai mult de 100.000 dolari, sub formă de diferite bunătăți, notează click.ro.

Cadourile de lux de la compania de marketing din Los Angeles, care, anul acesta, a creat o pungă de cadou care include un întreg teren din Scoția. Potrivit Robb Reports, nominalizații la Oscar vor primi terenul prin intermediul Highland Titles, care le permite destinatarilor „să contribuie direct la înființarea rezervațiilor naturale în țară”.

Pe lângă titluri și vacanțe, geanta cu bunătăți din 2022, care nu este asociată cu geanta oficială pentru cadou Oscar, va oferi și nominalizaților din categoriile Cel mai bun actor și actriță, Cel mai bun actor și actriță în rol secundar și Cel mai bun regizor o serie de produse de lux, inclusiv o „rezervă pentru un an” de Oxygenetix’s Oxygenating Foundation și o cutie de produse de la marca de îngrijire a pielii Byroe în valoare de peste 365 dolari, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/ce-va-include-geanta-cu-bunatati-a-castigatorilor-511294.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava