MOPAN Suceava

În urma celor 2 probe susţinute de elevul Marian Galan, din clasa a VIII-a, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, acesta s-a clasat pe locul I la Olimpiada de Educaţie tehnologică, etapa naţională, ce a avut loc la Iaşi, în perioada 18 – 22 aprilie 2016.

Proba teoretică a avut loc în ziua de 19 aprilie şi a constat dintr-un set de întrebări cu diferiţi itemi, în urma căreia Marian a obţinut cel mai mare punctaj din concurs (98 de puncte), iar a doua probă, cea practică, a avut loc în ziua de 21 aprilie când finaliştii fiecărui judeţ din clasa a VIII-a au fost solicitaţi să realizeze o machetă cu 5 instalaţii inepuizabile.

În urma acestei probe, Marian Galan a obţinut nota 10.00 cu cea mai frumoasă şi corectă machetă şi cel mai corect răspuns la celelate solicitări prezentate la olimpiadă.

Este pentru prima dată când judeţul Suceava obţine locul I la Olimpiada de Educaţie tehnologică, etapa naţională la clasa a VIII-a.
De reamintit însă, că anul trecut judeţul nostru a obţinut locul I la această olimpiadă la clasa a V-a, prin elevul Barac Bologa Rafael de la Şcoala gimnazială nr. 1 Suceava.

Cel mai bun rezultat la Olimpiada de Educatie tehnologica la clasa aVIII-a din judet, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava