Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă de la gală? A fost „ploaie” de vedete pe covorul roșu de la cea de-a 29-a ediție a Premiilor Critics’ Choice, eveniment care a avut loc în Santa Monica, California.

Divele și-au pus pe ele cele mai frumoase rochii de gală și au pozat în fața fotoreporterilor americani. Pe lista celor mai frumoase ținute din acest an se află Margot Robbie (33 de ani), care a optat pentru o rochie roșie de la Balmain, cu umerii căzuți și cu trandafiri roșii în partea de sus, notează click.ro. Fanii vedetei cred că și de această dată actrița s-a inspirat dintr-o ținută purtată de păpușa Barbie, pe care a interpretat-o anul trecut în filmul cu același nume. Este vorba despre Radiant Rose Barbie, lansată de compania Mattel în 1996, potrivit news.18.

Și Rosamund Pike (44 de ani) a atras atenția pe covorul roșu. Starul din „Saltburn” a ales să poarte o rochie albastră cu paiete, semnată de casa de modă Rodarte. Actrița a spus că a fost inspirată de ținutele extravagante pe care le-a purtat personajul jucat de ea în  „Saltburn”, Elspeth Catton.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/premiile-critics-choice-2024-cele-mai-2331807.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava