Concert pascal
MOPAN Suceava

Charlie Puth a spus că a încercat să îl ajute pe prietenul său Mac Miller în lupta cu dependența de droguri, înainte de tragicul eveniment de săptămâna trecută.

Autorul hit-ului ‘We Don’t Talk Anymore’ a devenit bun prieten cu rapper-ul în vârstă de 26 de ani – care a decedat săptămâna trecută în urma unei presupuse supradoze de droguri – în ultimele șase luni și spera să îl poată ajuta să își schimbe viața, după ani de luptă cu dependența de substanțe.

Într-un interviu acordat E!News, Charlie Puth a spus, potrivit contactmsuic.com: „Vorbeam aproape zilnic, iar eu nu leg, de obicei, prietenii atât de repede. Îl cunoșteam de aproximativ șase luni, dar am devenit foarte apropiați, am devenit prieteni buni și mereu mi-am dorit să îl ajut să renunțe la droguri, să îl ajut să ducă o viață ‘curată’.”

Cântărețul a mai spus: „De fiecare dată când moare cineva apropiat mie simt nevoia să trimit un mesaj pe telefonul persoanei respective – nu știu de ce fac asta – scriu simplu ‘Te iubesc, omule’, deși știu că nu voi primi un răspun – dar totuși fac acest lucru.”

După moartea lui Mac, Charlie a scris un mesaj pe conturile de socializare ale rapperului. „Nu cred că e real ce se întâmplă, încă aștept să mă suni și să îmi spui că a fost doar o glumă. Ți-am trimis un mesaj pe telefon. Nu mai suport să pierd prieteni în acest fel… îmi doresc să fi petrecut mai mult timp cu tine în ultimele sătpămâni… Îmi pare atât de rău… Odihnește-te în pace, MAC… ai scris coloana sonoră a anilor mei de liceu și sunt atât de fericit că te-am cunoscut…”, a scris Charlie Puth, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava