Concert pascal
MOPAN Suceava

Familia Kardashian-Jenner sărbătorește Crăciunul cu stil! Brazi de designer, zeci de mii de luminițe, dar și o mulțime de prăjituri tematice au fost expuse în casele vedetelor americane. Kim Kardashian (43 de ani) și fiica ei cea mare, North West (10 ani) s-au lăudat cu decorațiunile lor de Crăciun, pe rețele sociale, notează click.ro.

Kim Kardashian a împodobit mai mulți brazi în vila ei din Los Angeles. Mai mult, ea le-a arătat fanilor și un copac festiv decorat în culorile alb-negru, cu globuri de la celebrul brand francez Chanel, potrivit sursei citate.

Altul, complet roz, a fost ornat cu îngerași, fluturi și decorațiuni în formă de genți. Vedeta, care are o avere de 1.7 miliarde de dolari, și-a îmbrăcat toată casa în straie de sărbătoare, spre bucuria celor patru copii ai săi, North, Saint (8 ani), Chicago (5 ani) și Psalm (4 ani). Kim și-a decorat chiar și bucătăria, acolo unde le-a arătat fanilor că are multe prăjituri și gustări delicioase. „Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun”, le-a spus Kim extrem de entuziasmată fanilor ei de pe Tik Tok.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/craciun-de-lux-in-clanul-kardashian-kim-si-a-2323348.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava