Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Mihai Șora s-a stins dar puțini știu suferința prin care trecea în ultimele luni și ce piatră mare a purtat pe umeri. A avut de făcut față celei mai grele încercări la care poate fi supus un părinte: ca tată să-ți vezi murind unul dintre copii. S-a întâmplat anul trecut când în Germania a decedat Andrei, unul dintre cei trei copii ai lui Mihai Șora. Acesta mai are o fată Alexandra și încă un băiat, Tom, care trăiesc tot în Germania, notează click.ro.

În iulie 2022, Andrei Șora a murit, lăsând un gol imens în inima tatălui său, filosoful Mihai Șora. Acesta nu a anunțat decesul fiului, însă în perioada respectivă, a fost evident faptul că s-a retras de peste tot și din toate.

”Moartea ta m-a năucit. Îmi păreai, în copilăria dominată de lumina bibliotecii voastre mai mari decît a noastră, lîngă tatăl tău, Mihai, mama ta, Mariana, ca și lînga sora ta Sanda și fratele tău Tom, indestructibil. Ca un dig, convins că va supraviețui și mării, ale cărei valuri se spărgeau de el. (…) ”, sunt câteva dintre vorbele lui Petre M. Iancu în editorialul intitulat ”La plecarea lui Andrei Șora”.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/national/cine-sunt-copiii-lui-mihai-sora-drama-prin-care-a-2245521.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava