Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a XVI-a a seriei I a Ligii a II-a la fotbal a programat pentru Rapid Suceava un joc capital în companiei ”lanternei roșii”, Dunărea Galați. Sucevenii au făcut un meci bun și s-au impus cu 2-0, cu contribuția decisivă a portarului Pascal care a fost magistral.
Dacă în alte partide disputate în acest sezon competițional pe ”Areni” gazdele porneau de la 0-1, în meciul cu Dunărea Galați ei a debutat de la 1-0. Golul elevilor antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Marin Barbu a fost marcat în minutul 10 de fundașul central Florin Plămadă care i-a luat ”fața” portarului Costea în urma unei centrări din lovitură liberă a lui Semeghin.
După gol, gazdele au făcut pasul înapoi și au permis masivei formații gălățene să conducă jocul. Ocaziile de poartă ale sucevenilor au fost puține, în schimb, pe finalul primei reprize oaspeții au fost blocați de două ori cu două reflexe senzaționale de portarul Pascal.
La reluare, ”rapidiștii” suceveni au fost din nou mai inspirați. Golofca a pătruns pe partea stângă și a fost faultat. Căinari a centrat perfect și Mircea Negru l-a păcălit din nou pe goal-keeper-ul gălățean. La 2-0, cei care au preluat ”frâiele” jocului au fost tot oaspeții, ei fiind blocați din nou de bravul portar Pascal. Pe contraatac, gazdele ar fi putut lesne majora scorul, dar Negru, Ionesi și Ionuț Plămadă au ratat din poziții foarte bune.
La ultima întâlnire din anul 2013 cu proprii suporteri, Rapid Suceava a câștigat un joc extrem de important și au un moral bun pentru ce va urma. Important în acest moment pentru gruparea suceveană este să-și poată păstra lotul neschimbat și în 2014, pentru că unii jucători suceveni au deja oferte mai bune.
Rapid Suceava: Pascal – D.Bălan, Fl.Plămadă, Velescu, Semeghin, Golofca, Căinari, Sumanariu, Cerlincă, M.Negru, Ionesi. Au mai jucat: Stănescu, Cristescu și I.Plămadă.

Rezultate consemnate în etapa XVI-a a Ligii a II-a:
Rapid Suceava – Dunărea Galați    2-0
Unirea Slobozia – FC Clinceni    1-0
CSMS Iași – CF Brăila    1-2
Farul Constanța – SC Bacău    0-3
Rapid București – Unirea Târlungeni    0-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava