MOPAN Suceava

Sâmbătă, pe 8 iunie în Talcioc Cultural Ciprian Cotruţă şi Leonard Luţia vor avea un Super Acoustic Show. Fiecare îşi va arăta măiestria în a mânui chitara şi în a cânta cele mai frumoase melodii folk. Noi zicem că este un mod foarte plăcut de a petrece sâmbătă seara cu companie bună şi muzică bună. Te aşteptăm în Talcioc Cultural, începând cu ora 21. Intrarea este liberă!

Ciprian Cotruţă scrie versuri, şi, din pasiune pentru muzică, a învăţat singur să cânte la chitară. Cele mai multe din piesele cântate de Ciprian au în spate creaţii proprii. Aşa s-au născut piese cu priză la public precum „Patul gol“ şi „Păcăleşte-mă, dar rămâi“. Din acest motiv a şi ales să cânte folk. „Îmi place muzica folk pentru că aici contează, în special, versurile. Contează să atingi sentimentele unui om, să ajungi să-i pătrunzi în inimă şi atunci când te ascultă să simtă ceva din muzica pe care o cânţi, din mesajul pe care îl transmiţi“, explică Ciprian.

Leonard Luţia este pasionat de desen şi pictură. Talentul îl ajută atât în artele vizuale, cât şi în muzică. Are o voce foarte frumoasă de tenor şi este autodidact în domeniul chitării.

http://www.bandmine.com/artist/video/tauleo/1351348/2/iFspwH16okE

http://www.youtube.com/watch?v=KliWLTx0Y0Q
Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880.

Ciprian Cotruţă şi Leonard Luţia îşi vor arăta talentul muzical la Acustic Show în Talcioc Cultural, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava