Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Fălticeni va funcționa începând din luna noiembrie în alte spații. Și asta pentru că imobilele actuale intră în lucrări de reabilitare. Clădirea Primăriei de pe strada Republicii, nr.13 va fi reabilitată și eficientizată termic printr-un proiect cu fonduri europene finanțat prin PNRR iar corpul preluat după mutarea Judecătoriei va fi reabilitat printr-un proiect finanţat prin Administraţia Fondului de Mediu. Primarul Cătălin Coman a transmis că în zilele de 25,26 și 27 octombrie când se vor desfășura acțiunile de mutare  municipalitatea nu va avea program de lucru cu publicul iar sistemul informatic, pagina web www.falticeni.ro şi portalul de Servicii electronice nu vor fi funcţionale. Începând cu data de 30 octombrie 2023, programul de lucru cu publicul va fi de luni până vineri începând cu ora 08:30 .

Cabinetul primarului va funcționa în Corpul B al Muzeului de Artă „Ion Irimescu” de pe  str. Mihai Eminescu, nr.2. Tot aici se vor muta și Secretarul general, Direcţia investiţii, Direcţia utilităţi publice, Direcţia de dezvoltare locală, Direcţia economică, Direcţia de urbanism şi disciplina în construcţii, Serviciul administrativ-control comercial –achiziţii, Serviciul resurse umane-comunicare, Compartimentul administrare şi gestionare domeniul public şi privat, Compartimentul spaţiu locativ, Compartimentul audit și Compartimentul mediu.

Registratura, Serviciul impozite şi taxe, Casieria, Compartimentul registru agricol, arhivă și Compartimentul fond funciar vor funcționa la Sala „Pictor Aurel Băeşu” din curtea interioară a Muzeului de Artă „Ion Irimescu”.

Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” de pe strada Maior Ioan, nr. 1 va găzdui sediul Direcţia de asistenţă socială și Compartimentul minorităţi iar în clădirea din spatele Primăriei, lângă sediul Poliţiei Locale va funcționa Compartimentul asociaţii de proprietari și Parcări de reşedinţă.

Compartimentul de stare civilă – căsătorii, naşteri, decese se va muta în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) de pe Strada Nicolae Beldiceanu, nr. 9, (sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava