Concert pascal
MOPAN Suceava

Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” este în doliu după moartea unei eleve în tragicul accident rutier de la Dorna Candrenilor. „Astăzi Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” este în doliu. Ioana Tiperciuc, Tipi a noastră, elevă în clasa a XI-a C, nu mai este printre noi. S-a îndepărtat, intrând într-o lume, poate mai bună. În cei trei ani în care a fost eleva noastră, zâmbetul ei ne-a cucerit. Mereu veselă, altruistă, echilibrată, Ioana a fost foarte implicată în viața colegiului, fiind vicepreședinte al Consiliului Elevilor și membru în Consiliul de Administrație al colegiului, rezonând cu tot ceea ce înseamnă viața de elev, mereu alături de cei care aveau nevoie de un sfat sau de sprijin. Pasiunea sa pentru tradiții și obiceiuri, care i-a călăuzit pașii, a fost transpusă în tot ceea ce făcea. Azi, visul ei s-a frânt, lăsând în urmă o familie îndurerată, o întreagă comunitate în suferință. Drum lin, Ioana! Vei rămâne mereu în sufletul nostru!”.

Ioana Tipericiuc era membră a ansamblului folcloric „Florile Bucovinei” din Rădăuți. În același accident au murit alți trei tineri care făceau parte din același ansamblu.

Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” este în doliu după moartea unei eleve în tragicul accident rutier de la Dorna Candrenilor, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava