• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Studenţii din anul I ai Universităţii „Ştefan Cel Mare” sunt invitaţi să participe la concursul de eseuri „O scrisoare de recunoştinţă pentru profesorul meu”. Competiţia este organizată de Facultatea de Științe ale Educației, Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul USV. Este „un concurs studenţesc care vă propune să vă gândiţi cu recunoştinţă la un profesor şi să vă aşezaţi emoţiile pozitive în cuvinte sincere, sub forma unei scrisori”, arată organizatorii. Tema concursului permite o abordare creativă a relației formator-beneficiar, din perspectiva coordonatelor formării și dezvoltării personale și profesionale, impregnate în memoria afectivă a actorilor spațiului educațional.

Concursul se constituie într-un excelent prilej de exprimare a recunoștinței, într-un moment de reflecție și într-un gest de mulțumire adresate cadrelor didactice care au marcat într-o manieră unică și autentică devenirea personală și creșterea spirituală a studenților. Concursul se adresează studenților din anul I ai Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu un singur eseu, iar lucrările vor fi verificate cu programe antiplagiat. Eseurile vor fi redactate în limba română. Autorul are libertatea de a propune un titlu personalizat respectând tema concursului. Lucrarea trebuie să aiba maxim 3 pagini , iar prima pagină trebuie să conțină și date despre autor. Între criteriile de evaluare se află: calitatea argumentelor și gradul de originalitate, calitatea generală a exprimării şi raportarea directă şi corectă la tema eseului.

Până la data de 10 aprilie 2016, lucrarea va fi trimisă pe adresa ccoc@usv.ro cu mențiunea: „participare la concursul de eseuri”. Între 10şi 18 aprilie 2016 se va face evaluarea lucrărilor. Pe 19 aprilie 2016 vor fi anunţaţi câștigătorii, în cadrul manifestării studențești “O Scrisoare de Recunoștință pentru Profesorul Meu”.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava