Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața familiilor cu sânge albastru este complet diferită de cea a oamenilor de rând. Kate Middleton (41 de ani) este implicată sută la sută în educația celor trei copii ai ei, George (9 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani), și, chiar dacă vrea să le facă toate poftele, nu dorește să încalce protocolul regal, așa cum o făcea regretata ei soacră, prințesa Diana. Într-o nouă carte, a fost dezvăluit faptul că ducesa de Sussex nu și-a dus niciodată copiii la un restaurant de tip fast-food, potrivit click.ro.

Autorul regal Tom Quinn explorează în cartea sa, Gilded Youth, stilul parental al lui Kate – insistând că este fericită că cei trei copii ai ei și ai prințului William (40 de ani) au parte de „lux și de privilegiile unei educații regale”. „Kate nu face niciun efort – spre deosebire de Diana – să-i aducă pe copii cu picioarele pe pământ, pentru că nu vrea ca ei să aibă o copilărie «normală», așa cum și-a dorit Diana pentru William și Harry”, susține scriitorul Tom Quinn, citat de tabloidul britanic Daily Mail.

Autorul a afirmat, de asemenea, că prințesa simte că stilul parental modern al regretatei ei soacre a creat probleme, „mai ales cu Harry”, adăugând aparent la „nemulțumirea lui față de rolul său regal”, mai notează sursa citată.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/international/copiii-lui-kate-middleton-nu-au-mancat-niciodata-2246634.html

Foto: GettyImages

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava