Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în momentul de faţă este nevoie de o reformă masivă a clasei politice sucevene. Popovici a spus că în ultimii 25 de ani sucevenii au fost puţi în situaţia de a alege aceeaşi oameni, care se schimbă între ei pe funcţiile de conducere de la nivelul judeţului. Popovici a precizat că din punctul său de vedere trebuie stopat programul „Rabla pentru politicieni”. „Lor le convine de minune programul asta. Se vede că parlamentarii vor primari, apoi primarii se vor parlamentari. Alesul neamului nu mai e alesul neamului pentru că a uitat de el. Din acest motiv este timpul unei reforme masive a clasei politice şi asta doar cetăţenii o pot face”, a declarat liderul PMP Suceava.

Corneliu Popovici a ţinut să facă un apel către toţi sucevenii, dar şi către organizaţiile non guvernamentale, sindicate. mediul universitar şi o tineri să se implice mai mult în politică. „Asta nu înseamnă ca neapărat să se înscrie în partide politice, ci să se implice pentru a stopa reciclarea politicienilor care nu s-au schimbat de 25 de ani”, a spus Corneliu Popovici.

Pe de altă parte, liderul PMP Suceava i-a criticat pe parlamentarii care şi-au votat acordarea de pensii speciale. „Le solicităm parlamentarilor de Suceava să renunţe la aceste pensii speciale şi să doneze banii pe care trebuie să-i primească elevilor olimpici. Dacă se va întâmpla acest lucru, noi, cei din PMP, vom plăti toate taxele notariale care trebuie achitat în cazul unor astfel de donaţii”, a declarat Popovici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • secretar_de_stat_la_lift

    Ei,ai mai vrea dumneta sa fii kilot de lift la madam Nuti…Ca daca o baga la zbârnă,ăia au lifturi cu pilot automat,nu ai nici o şansă… Mai bine ia-l pe Milici si reformati-va intre voi,dupa metoda pe care o aveti de la un anume kior…

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava