Partidul Mişcarea Populară îşi întărteşte forţele în zona de munte a judeţului Suceava. Duminca trecută, Organizaţia Municipală a Partidului Mişcarea Populară din Câmpulunng Moldovenesc şi-a ales la finalul săptămânii trecute conducerea. În urma conferinţei de alegeri, funcţia de preşedinte a fost câştigată de Cristian Sidor, un tânăr politician de doar 33 de ani, care nu a mai făcut politică până în momentul de faţă. La alegerile din cadrul PMP Câmpulung Moldovenesc au participat aproximativ 100 de membri ai organizaţiei, Cristian Sidor fiind ales preşedinte cu 88 de voturi pentru. În cadrul conferinţei de alegeri, în funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Adrian Cajvan, Victor Olaş, Constantin Răescu, Mihail Calenici. Secretar general al organizaţiei a fost ales Mercheş, iar secretari executivi vor fi Bogdan Chiperi, Nicolae Lazăr, Vasile Sidor şi Marius Ozarchevici. În postuld e trezoriei a fost aleasă Adriana Cajvan.
Prezent la conferinţa de alegeri, liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP Suceava, Corneliu Popovici, a ţinut să declare că această formaţiune politică îşi întăreşte astfel forţele în zona de munte a judeţului. „Ca obiectiv ne propunem să facem o reformă masivă în administraţia municipiului Câmpulung Moldovenesc. Mai mult, ne propunem chiar câştigarea primăriei acestui municipiu. Viitorul nostru candidat îl vom anunţa la momentul pe care îl vom considera cel mai bun”, a spus Corneliu Popovici.


Noul preşedinte al PMP Câmpulung Moldovenesc, Cristian Sidor, la vârsta de doar 33 de ani acesta este doctor inginer în silvicultură. Cristian Sidor este cercetător ştiinţific la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare în Silvicultură şi expert judiciar la Tribunalul Suceava.
După ce a câştigat funcţia de preşedinte al PMP Câmpulung Moldovenesc, Cristian Sidor, a precizat că noua echipă de conducere va fi cea care la alegerile locale din anul va veni în faţa oamenilor cu „gânduri bune şi curate”, echipa care vrea să-şi aducă aportul pentru schimbarea în bine a oraşului. „Organizaţia PMP Câmpulung Moldovenesc va fi pregatită să ofere alternativa, atât la Consiliul Local, cât şi la nivelul candidatului de primar. Nu trebuie şi nu vom promite minuni în timpul campaniei electorale. Vom fi corecţi şi oneşti şi le vom spune cetăţenilor ce dorim să facem, ce vom face, cu transparenţă şi corectitudine”, a spus Cristian Sidor.

Un tânăr de 33 de ani, Cristian Sidor, a fost ales la conducerea PMP Câmpulung Moldovenesc, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava