Concert pascal
MOPAN Suceava

Războiul pornit de Rusia pe teritoriul Ucrainei a sensibilizat o lume întreagă și a creat un puternic sentiment de solidaritate. Mii de persoane au dorit să îi ajute pe cei care au fugit din calea războiului. Cristina Șișcanu îi atacă însă pe acei influenceri care se laudă cu gesturile pe care le-au făcut față de poporul ucrainean aflat în dificultate, potrivit click.ro.

„Nu mai donați mâncare refugiaţilor ucraineni. În primul rând, acea mâncare nu este verificată, scuzaţi-mă, pot fi lucruri care se strică între timp. Am văzut că unii au donat haine rupte, biberoane folosite. Nu vă e ruşine? Nu înţeleg această mentalitate prostească. Ca să îi ajutaţi pe refugiţi, donați organizaţiilor mari, care se ocupă cu aşa ceva. Donaţi bani. Ştiţi că se poate dona puţin, dacă o facem toţi, se adună toţi banii necesari”, a spus Cristina, conform sursei citate.

Mai mult decât atât, ea consideră că problema refugiaților este abia la început, iar un nou val de ucraineni urmează să sosească în țară. Conform vedetei, în zona de nord a Capitalei deja s-au instalați familii înstărite de ucraineni, iar cei mai săraci dintre locuitori au rămas în țara natală, lovită de război, neavând posibilitatea de a pleca.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cristina-siscanu-da-de-pamant-cu-influencerii-412639.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava