Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Spătar devine nostalgică, mai ales în preajma sărbătorilor, fie ele de Paște sau de Crăciun, atunci când toată familia se adună la masă. Cântăreața recunoaște că o poartă mereu în gânduri pe mama ei și că dorul de părinți este mai puternic în această perioadă. Cristina Spătar își alină suferința și dorul de părinți atunci când își vede copiii, alături de care abia așteaptă să meargă la biserică în noaptea de Înviere, potrivit click.ro.

“În Săptămâna Mare, a Patimilor, voi face curățenie. Joi vopsesc ouăle și o să am un ajutor de nădejde în copii. De Paște sunt așteptată la Craiova, la cea mai bună prietenă a mea, Claudia Ghițulescu, dar vreau să merg și la Onești, la mine, să duc copiii să ne vedem rudele. În perioada asta se curăță mormintele, o să merg și la mama la mormânt!”, a povestit, pentru Click!, Cristina Spătar! De altfel, artista nu o poate uita pe mama ei și amintirea celei care i-a dat viață este încă vie în sufletul ei.

“Mama este mereu în sufletul meu! Cu ea semăn eu și fetița mea, Aida. Mă copleșesc tot felul de amintiri în perioada asta și nu numai, doar că de Sărbători dorul de părinți se adâncește! Mă gândesc la mama, când aveam familie, părinți, copilărie! Sărbătorile sunt cu emoție pentru mine. Îmi amintesc mereu de mama.”, a mai mărturisit Cristina Spătar, cu nostalgie, pentru Click!

Citește articolul complet, EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-dor-imens-o-incearca-pe-cristina-spatar-de-588668.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava