• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La sfârșitul săptămânii trecute sala ”Unirea” a fost gazda unui foarte interesant meci din cadrul etapei a IX-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. Față în față s-au aflat CSM Suceava și Rapid București, două echipe aflate în luptă pentru a obține un loc cât mai bun în play-off.

Din păcate, în tribunele micuței săli de sport sucevene s-au aflat foarte puțini spectatori, majoritatea fiind foști jucători și membri ai familiilor tinerilor voleibaliști suceveni.

Oaspeții au venit cu pretenții mari în această deplasare în Bucovina bazându-se pe experiența jucătorilor din lot, însă s-au ”lovit” de ambiția și dorința de afirmare a tinerilor sportivi pregătiți de Tudor Orășanu.
Primul set a avut un debut foarte echilibrat, scorul menținându-se egal până la 10-10, pentru ca apoi gazdele să preia inițiativa și să câștige destul de clar cu 25-17. În setul secund se părea că sucevenii nu vor avea probleme, însă tinerii sportivi suceveni au greșit câteva mingi banale, și-au pierdut cumpătul și concentrarea și rapidiștii au egalat după ce și-au trecut setul în cont cu 25-23.

În pofida sfaturilor antrenorului Tudor Orășanu, tinerii jucători de la CSM Suceava nu și-au revenit în setul al treilea pe care l-au pierdut la 17. Încurajați cu căldură de puținii suporteri suceveni, tinerii jucători de la CSM au revenit în joc în setul al patrulea. Evoluând cu multă încredere, sucevenii au încheiat setul la 15 și au trimis partidă în tie-break. Setul a cincilea, decisiv, se încheie la 15 sau în cazul în care se ajunge la egalitate de la 14-14 se joacă până ce una din echipe face o diferență de două puncte.

CSM Suceava a început bine setul cu numărul cinci și a condus cu 7-3. Rapidiștii bucureșteni nu au renunțat și au egalat la opt, la nouă și la zece. Norocul și inspirația au fost de partea gazdelor pe final și cu Alexandru Rață în zi bună, CSM Suceava a câștigat setul decisiv cu 15-13.

Păcat că acest frumos succes al formației de volei masculin CSM Suceava nu a putut fi urmărit de mai mulți iubitori de sport din municipiu, pentru că tinerii jucători pregătiți de Tudor Orășanu merită și au valoare. Trebuie să-i felicităm pe voleibalitșii suceveni și pe antrenorul lor și să le mulțumim pentru clipele de volei autentic pe care bătrâna sală ”Unirea” nu le-a mai văzut demult timp.

Din lotul echipei CSM Suceava în partida cu Rapid București au făcut parte jucătorii: Marius Gontariu, Alexandru Raţă, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Eduard Cazacu, Tudor Ştreangă, Marius Bortă, Alexandru Roman, Răzvan Buiciuc, Andrei Sasu și Lucian Huțuleac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava