Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a patra a seriei est a Diviziei A2 la volei masculin, echipa Clubului Sportiv Municipal Suceava a pierdut cu scorul de 0–3 la seturi, pe terenul uneia din candidatele la promovare, Rapid București. Primul set al acestei întâlniri a fost unul foarte tensionat pe finalul său, sucevenii având parte de mai multe momente neplăcute, în principal din partea arbitrilor.

CSM Suceava a făcut un joc foarte bun în acest prim act și a câștigat cu 25–23, dar au fost întorși din nou în teren de arbitri, după ce în primă fază au fluierat final de set. La scorul de 30–29 pentru gazde, sucevenii au protestat la o fază în care adversarii au agățat fileul, iar arbitri i-au arătat cartonașul roșu celui mai experimentat jucător al Sucevei, Lucian Huțuleac și-n plus au fluierat finalul setului, fără ca rapidiștii să câștige mingea de 31–29. Fără Huțuleac, dar și Robert Pietraru, jucător ce n-a putut să facă deplasarea, antrenorul jucător Tudor Orășanu a decis să le dea o șansă celor mai tineri din jucători să evolueze în teren, mai ales că-n lot era o stare de nervozitate creată de deciziile ciudate ale arbitrilor. Gazdele s-au impus în final cu 3–0 la seturi, după 25–15 și 25–21 în seturile doi și trei.

CSM Suceava a folosit la București un lot format din sportivii: Huțuleac, Sasu, Gontariu, Lupuleasa, Mihuț, Rață, Buhu, Buiciuc, Ștreangă și Orășanu.

Sâmbătă, 11 noiembrie, în ultima etapă din tur, sucevenii vor juca pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Sărat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava