Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava se menține pe locul secund în clasamentul Diviziei Naționale rugby și după etapa a XXII-a. În cadrul acestei runde sucevenii au obținut a IX-a victorie din acest sezon competițional, 17–15 pe terenul celor de la Știința Petroșani.
Petroșănenii au deschis scorul și au condus cu 7–0 după un eseu și o transformare, dar elevii lui Constantin Vlad au replicat și-au egalat cu un eseu reușit de Iulian Câtea și o transformare fructificată de Sabin Crețu. La pauză a fost 10–7 pentru gazde, după o lovitură de pedeapsă transformată.
Repriza secundă a fost una tensionată și spectaculoasă, în care Știința și-a mărit avantajul cu un nou eseu, dar transformarea a fost ratată și scorul a rămas 15–7. CSM Suceava s-a apropiat la un singur punct grație unui eseu reușit de Constantin Varvaroi și o transformare fructificată de Sabin Crețu, scor 15–14 pentru gazde. La acest scor, gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă dintr-o poziție centrală la aproximativ 15 metri de buturile sucevene, dar a preferat un șut în margine. Deși erau în inferioritate, după eliminarea temporară a lui Lucian Preutescu, sucevenii s-au apărat foarte bine și nu le-au permis gazdelor să marcheze. Suceava a beneficiat de trei lovituri de pedeapsă de la mare distanță și după două încercări nereușite, Sabin Crețu a reușit în ultimul minut să trimită balonul printre bețe, scor final 17–15 pentru CSM Suceava.

Rezultate consemnate în etapa a XXII-a:
CSUAV Arad – RC Stejarul Buzău    12-30
CS Năvodari – Rugby Club Bârlad    55-38
CS Mănăştur Cluj – RCM Galaţi nu s-a jucat
Ştiinţa Petroşani – CSM Bucovina Suceava    15-17

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava