Concert pascal
MOPAN Suceava

Aflată în perioada de pregătire precompetițională, echipa de handbal masculin CSU Suceava a disputat primele două partide amicale din acest an pe terenul formației de Liga Națională, CSM Focșani 2007. Fără patru jucători, accidentați, Baican, Petrea, Velea și Rareș Bursuc și cu Lucian Acatrinei nerefăcut, gruparea suceveană a pierdut ambele dispute.
În primul meci, CSU Suceava a condus la pauză cu 14-12, pentru ca în final să cedeze cu 29-33. În cea de-a doua întâlnire vrâncenii au dominat jocul și au condus la șase goluri diferență după prima repriză și în pofida revenirii elevilor antrenorului Răzvan Bernicu, au cedat cu 24-29.
”Sunt primele partide amicale din această perioadă de pregătire de iarnă și băieții s-au mișcat destul de bine. Au fost meciuri utile și sunt convins că tonusul jucătorilor noștri va crește treptat.
Am deplasat la Focșani un lot de jucători din care au lipsit patru piese de bază, Baican, Petrea, Velea și Rareș Bursuc, iar Lucian Acatrinei a evoluat foarte puțin din cauza unor contracturi la gambă. În aceste condiții, banca de rezerve nu a fost una consistente, pe partea dreaptă a atacului nostru având reale dificultăți.
Aveam programată o altă întâlnire la sfârșitul acestei săptămâni cu CSM Focșani 2007, însă aceasta a fost anulată. Vom găsi probabil alt adversar pentru că avem nevoie de cât mai multe jocuri de pregătire înainte de startul oficial al Diviziei A care va avea loc în 7 februarie” a afirmat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava