Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal CSU Suceava a reluat pregătirea de o săptămână, timp în care antrenamentele s-au bazat în special pe reacomodarea la efort, în sala de atletism a Clubului Sportiv Municipal Suceava, dar şi-n sala de forţă, în special cu exerciţii cu mingile medicinale. Din această săptămână, elevii antrenorului Răzvan Bernicu au revenit în sala Liceului cu Program Sportiv Suceava, unde vor continua pregătirea tehnico-tactică, pentru a pregăti cât mai bine returul de campionat, unul decisiv mai ales în primele patru etape pentru îndeplinirea obiectivului, şi anume ajungerea la barajul de promovare în Liga Naţională.
„Băieţii s-au prezentat bine la revenirea din scurta vacanţă şi au răspuns aşa cum mă aşteptam la reacomodarea la efort. A fost o săptămână mai grea, în care inevitabil a apărut şi febra musculară, dar vom reveni la antrenamentele cu mingea şi vor intra cât mai repede într-un ritm normal. Din fericire, avem aproape toţi jucătorii din lot la pregătire, excepţie făcând Costea, care a suferit la începutul săptămânii o întindere în zona inghinală, unde a mai avut probleme, dar se pare că nu este grav şi de mâine va reveni la antrenamente. Până la începerea returului ne-am propus cel puţin patru meciuri de pregătire şi ne dorim să jucăm în special cu echipe din Liga Naţională”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.
Tehnicianul sucevean a adăugat că-n zilele următoare va stabili exact datele şi echipele cu care universitarii vor juca, cea mai sigură variantă fiind două partide cu HC Vaslui, la finalul lunii. Sucevenii se mai află în discuţii şi cu alte două echipe din Liga Naţională, Potaissa Turda şi CSM Focşani 2007, iar în cazul în care nu vor putea juca cu cele două formaţii se gândesc la încă două partide cu vasluienii.
CSU Suceava va relua campionatul în weekendul 6-7 februarie, în primele două etape din retur având două meciuri accesibile, cu LPS Piatra Neamţ şi CSAT Vicov Bucovina. Cele mai importante meciuri din retur, care vor lămuri în mare şi situaţia în clasament pe podium, vor fi în etapele trei şi patru, când studenţii vor juca pe terenul liderului Dobrogea Sud Constanţa şi mai apoi pe teren propriu, cu Ştiinţa Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava