Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava s-a prezentat cu încredere la meciul cu Steaua București din cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale de handbal masculin după victoria în fața echipei CSM Focșani. Sucevenii au făcut o primă repriză foarte bună conducând la pauză la un gol diferență, urmată însă de a a doua parte de coșmar în care timp de 18 minute elevii antrenorului Adrian Chiruț au înscris doar un singur gol. La final Steaua București s-a impus în fața grupării CSU Suceava cu 29-23 (15-16!).
CSU Suceava a început bine jocul cu Steaua București și, cel puțin, pe faza de atac a dovedit imaginație și inspirație. S-a mers cap la cap pe tot parcursul primei părți, o singură dată gazdele având două goluri avantaj, 12-10. Târzioru a fost principalul marcator al sucevenilor el marcând nu mai puțin de șapte goluri. Portarul Șelaru a avut și el câteva intervenții bune, el fiind singurul din compartimentul defensiv care a dat randament. Mai mult chiar, el a apărat și o lovitură de la 7 metri la ultima fază a primei reprize. Așadar, după 30 de minute de joc dinamic, CSU suceava a condus-o pe Steaua București cu 16-15.
Ce s-a petrecut după pauza obișnuită a dintre reprize a fost greu de explicat. Steaua București a intrat pe teren mult mai determinată și a mizat pe o apărare agresivă. Acest lucru a încurcat total gruparea suceveană care s-a  întrecut în ratări și execuții nereușite. A fost o sarabandă de șuturi neinspirate ale lui Baican, Burlacu, Preda și Polocoșer și câteva erori copilîrești ale lui Sipka și Burlacu care pur și simplu nu au găsit un coechipier pentru a continua faza ofensivă. În aceste condiții, în primele 18 minute ale reprizei secunde ale întâlnirii dintre Steaua București și CSU Suceava, bucovinenii au marcat un singur gol prin Burlacu. Apărarea suceveană a fost la aceleași cote ca în prima parte a meciului, doar portarul Șelaru reușind câteva parade bune. A fost la final 29-23 în disputa dintre Steaua București și CSU Suceava după o a doua repriză foarte slabă a oaspeților în care au marcat doar 7 goluri, față de 16 în prima parte!
”Am făcut o primă repriză bună, dar s-a văzut că nu este suficient pentru a câștiga un meci. Nu știu ce s-a întâmplat în partea secundă, trebuie să analizăm situația, însă sper să ne revenim pentru următorul meci” a declarat antrenorul formației CSU Suceava, Adrian Chiruț.

CSU Suceava: Șelaru, C.Tcaciuc – Olariu, I.Tcaciuc, Preda (2), Mitrea, Șoldănescu, Sipka (3), Burlacu (3), Polocoșer, Petrea, Baican (2), Cr.Bursuc (2), Puljzovic (1), Ciobotariu (3), Târzioru (7).
În etapa a X-a, CSU Suceava va reveni în sala LPS miercuri, 26 octombrie de la ora 18.00, când va ântâlni formația CSM Satu Mare.

Rezultate consemnate în etapa a IX-a a Ligii Naționale:
Dinamo – Dunărea Călărași    32-28
HC Vaslui – HC Odorhei    31-26
Potaissa Turda – CSM Făgăraș    29-24
CSM București – Poli Timișoara    20-19
CSM Focșani – HC Dobrogea Sud Constanța    21-30
CSM Satu Mare – HC Adrian Petrea Reșița    31-24
Steaua – CSU Suceava    29-23

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava