Concert pascal
MOPAN Suceava

În primele șase etape a Ligii Naționale de handbal masculin CSU Suceava a avut parte de partide deosebit de dificile din care a scos doar două puncte în urma unor remize ghinioniste pe propriul teren cu campioana Dinamo București și cu Dunărea Călărași. Și înfrîngerea din fața echipei CSM București a fost una rezobabilă. Așadar, pe propriul teren sucevenii se descurcaseră mai mult decât onorabil. Din păcate, runda a VII-a a adus și una dintre cele mai crunte eșecuri din sala ”Dumitru Bernicu” din istorie. La capătul unul joc extrem de modest, CSU Suceava a pierdut în fața grupării HC Dobrogea Sud Constanța cu 24-35.
La fel ca și până acum în acest sezon competițional, elevii antrenorului Adrian Chiruț au avut în față o echipă garnisită cu o grămadă de jucători străini, de data aceasta și foarte experimentați și valoroși. Cu o parte dintre handbaliști nerefăcuți în urma unor accidentări și fără Ciubotariu și Olariu, CSU Suceava nu a făcut față iureșului ”marinarilor”. Diferența pe tabela de marcaj s-a făcut imediat, în primele 10 minute ale partidei handbaliștii grupării gazdă au ratat cinci atacuri consecutive. La scorul de 1-7, jucătorii suceveni s-au ”tăiat” ca maioneza și nu s-a mai putut face nimic pînă la final. Nu a fost o diferență de doar șase goluri la final, ci una de 11, CSU Suceava – HC Dobrogea Sud Constanța încheindu-se cu scorul de 24-35.
Pentru formația suceveană urmează două săptămâni de pauză, refacere și meditație în care trebuie analizate greșelile și găsit o nouă abordare și un nou spirit. Nu de alta, dar după jocul cu HC Dobrogea Sud urmează partidele cu Poli Timișoara, în deplasare și cu Steaua București, acasă.
CSU Suceava: Erhan, I.Andrei, Duman – Baican, Petrea (2), Sandu Mihai (2), Burlacu (2), Costea (4), Tîrzioru (6), Șoldănescu (5), Adomnicăi (2), Lakovic (1).

Rezultate consemnate în etapa a VII-a:
U Cluj – Dunărea Călărași    28-42
CSM Bacău – HC Buzău    30-25
CSM București – Potaissa Turda    35-24
CSU Suceava – HC Dobrogea Sud    24-35
CSM Făgăraș – Minuar Baia Mare    24-24
CSM Focșani – Dinamo    25-34
Din această rundă a mai răams de jucat meciul Poli Timișoara – Steaua.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava