Concert pascal
MOPAN Suceava

Formaţia CSU Suceava a pierdut cel de-al doilea meci susîinut în faza a doua a play-out-ului pentru menţinerea în Liga Naţională de handbal masculin. Echipa antrenată de Răzvan Bernicu a cedat la finele săptămânii trecute, cu scorul de 16-29, pe terenul grupării CSM Bucureşti. O “contribuţie” decisivă în eşecul formaţiei sucevene l-au avut arbitri Harabagiu şi Stănescu, “prieteni” de altfel din alte dispute mai vechi.
Gazdele au intrat mai bine în joc, iar după primele zece minute de la fluierul de start conduceau la trei goluri diferenţă, scor 4-1. Ajutaţi dintre buturi de paradele lui Spiridon, “studenţii” suceveni au revenit, Dumitraş  restabilind egalitatea la jumătatea primei reprize, scor 4-4. Până în minutul 25, cele două formaţii au mers umăr la umăr, dovedind faptul că sunt de valori apropiate.
Din acest moment însă şi-au intrat în rol arbitri, bucureştenii marcând de trei ori consecutiv în ultimele cinci minute stabilind scorul la pauză, 10-6. În debutul reprizei secunde, handbaliştii suceveni s-au întrecut în ratări, iar gazdele şi-au dublat ecartul în primele şapte minute de la reluarea jocului, scor 14-6. Oaspeţii au rămas apoi în inferioritate numerică, iar bucureştenii au profitat, rotunjind scorul la 20-10 la intrarea în ultimele zece minute de joc. Mai mult chiar, pe final, Petrea a văzut direct cartonaşul roşu. S-a terminat 29-16 în favoarea celor de la CSM Bucureşti, care urca astfel pe primul loc al clasamentului din play-out. Pentru a realiza diferenţa “dubioasă” şi nefirească înregistrată în disputa dintre CSM Bucureşti şi CSU Suceava putem să menţionăm faptul că în sezonul regulat partidele s-au încheiat cu scorurile de 20-19, respectiv 29-31.
“Diferenţa de scor este cam mare. Consider că echilibrul s-a rupt în debutul reprizei secunde, când noi am ratat, iar bucureştenii s-au distanţat la opt goluri. Nu am mai avut prospeţime după pauză. S-a cunoscut oboseala, faptul că am jucat două meciuri în patru zile. Trebuie să strângem rândurile, să ne revenim repede”, a declarat Răzvan Bernicu, care a evitat să comenteze arbitrajul.

CSU Suceava: Spiridon, Ilii – Bahan (6 goluri), Sandu (2 goluri), Burlacu (2 goluri), Roşu (2 goluri), Ciubotariu (2 goluri), Neniţă (1 gol), Dumitraş (1 gol), I. Tcaciuc, Negruşeri, Petrea, Panait, Eros, Târzioru. Antrenor: Razvan Bernicu.
Echipa suceveana va sta în runda a treia din play-out, urmând să reintre în competiţie sâmbătă, 17 mai, odata cu meciul din deplasare cu CS Caraş Severin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava