MOPAN Suceava

În runda a V-a a turneului play-off al seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava a evoluat pe terenul celor de la SC Bacău. Veniți după o serie de rezultate neconvingătoare, sucevenii și-au dorit să facă un meci bun pe terenul grupării băcăuane, și în mare parte a reușit.
Din păcate meciul a început de la scorul de 2-0 în favoarea gazdelor. În minutul 2 portarul sucevenilor, Pascal, a fost surprins nepregătit la o lovitură liberă de la mare distanță și a scăpat balonul expediat de C.Neagu pe colțul scurt. Goal-keeper-ul sucevean a ”recidivat” în minutul 8 când a respins nefericit în față un șut al băcăuanilor și Vraciu, pe fază, a trimis în poartă. Avea să fie 3-0 pentru SC Bacău în disputa cu Rapid Suceava în minutul 17, mai rău ca la Academica Pitești, gazdele punctând prin Dumitriu. Sucevenii au intrat cu un deficit de trei goluri pe tabela de marcaj după două gafe de copil ale portarului Pascal.
La doar opt minute de la reluare, tânărul Gheorghiciuc reușește o execuție spectaculoasă la o centrare a lui Golofca și reduce din handicap. Deși tot băcăuanii au avut mai mult inițiativa, pe final evoluția scorului în meciul SC Bacău – Rapid Suceava a fost de domeniul S.F. În minutul 89 portarul gazdelor B.Miron respinge în față un șut expediat de Marinkovic și nou intratul Vornicu marchează sub transversal. După doar un minut, același Vornicu este faultat în careu și Marinkovic egalează, SC Bacău – Rapid Suceava 3-3! Nu avea să fie rezultatul final pentru că, în prelungirile prelungirilor, Daniel Bălan are o intervenție nepotrivită cu piciorul ridicat în careu și C.Neagu a punctat din penaltiul acordat pentru 4-3.
Deși a pierdut neverosimil pe final, Rapid Suceava a demonstrat că are potențial de a-și atinge obiectivul propus, locul III la finele sezonului competițional 2014-2015 al seriei I a Ligii a II-a de fotbal.

SC Bacău: B. Miron – Mihălăchioaie (cpt.), Burcă, I. Ursu (Taban ’53),  Drugă – Adăscăliţei – Căinari (A. Pavel ’55), Dumitriu, Pungă – C. Neagu, C. Vraciu (Curiliuc ’74).
Antrenor: Cristian Popovici.
Rapid Suceava: Ct. Pascal – D. Bălan (cpt.), R. Soare (Ferariu ’52), Plecanciuc (Săvoaia ’82), G. Apostol – Sumanariu, M. Onciu – Marinkovic, Gheorghiciuc (Vornicu ’74), Golofca – Buziuc.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu.
Stadion: Letea (Bacău); Spectatori: 100;
Arbitru: Eduard Ioniţă (Constanţa); Asistenţi: Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa) şi Bogdan Ioan Dragoş (Făgăraş).

Rezultate înregistrate în etapa a V-a a turneului play-off:
SC Bacău – Rapid Suceava    4-3
FC Voluntari – Academica Pitești    1-1
CF Brăila – Gloria Buzău    3-2

Clasament play-off
1. FC Voluntari    27    20    4    3    70-24    64
2. Academica Piteşti    27    18    5    4    58-18    59
3. Gloria Buzău    27    13    4    10    46-42    43
4. Rapid Suceava    27    11    8    8    45-38    41
5. SC Bacău    27    10    6    11    41-37    36
6. CF Brăila    27    8    10    9    35-36    34

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava