Cum a reușit prințul Philip să trăiască 99 de ani. La micul dejun mânca mereu ceva ce medicii consideră toxic
Prințul consort Philip, care s-a stins din viață în 2021, a avut o viață demnă de filme. Chiar și așa, soțul regretatei Elisabeta a II-a, a apreciat mereu lucrurile simple, notează click.ro.
De exemplu, atunci când venea vorba de mâncare, prințul Philip a preferat mereu să consume diverse specialități culinare. Ba mai mult, nu s-a sfiit niciodată să gătească.
Când Philip intra în bucătărie, avea mare grijă ca, după ce gătește, să curețe totul în urma sa. Din ceea ce gătea, mânca cu plăcere atât regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cât și copiii sau nepoții lor, potrivit sursei citate.
Prințul era un adevărat specialist în prepararea micul dejun și a cinelor ușoare. Avea inclusiv tigaia lui preferată! La micul dejun pregătea bacon, ouă, cârnați. Făcea adesea omletă, însă preparatele ce îi ieșeau cel mai bine aveau la bază… rinichi. Seara, făcea ouă jumări, adesea cu anșoa, pe pâine prăjită, pește afumat, soteuri de ciuperci în unt cu bacon.
Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-a-reusit-printul-philip-sa-traiasca-99-de-2259552.html