Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Duminica trecută, reporterii Click! S-au întâlnit cu faimoșii și războinicii, ce au fost eliminați din actualul sezon al emisiunii „Survivor”. Evident, Jorge, pe numele adevărat George Papagheorghe (40 de ani), nu putea lipsi de la această întâlnire. Prin urmare, reporterii Click! au profitat de această ocazie, i-au aflat planurile de viitor, dar și cum se simte după experiența din Republica Dominicană, toate acestea într-un interviu exclusiv pentru Click!.

Click!: Ce mai faci, Jorge?

Jorge: Sunt foarte încântat că pot pune piciorul jos, au trecut cinci săptămâni de la operație, sunt din ce în ce mai bine.

Te mai doare ceva?

Mă doare, mă doare genunchiul când pun piciorul jos. Încă mi se umflă când fac sport, am recuperare în fiecare zi, la menisc, Fac o oră pe zi exerciții, merg la kineto și fizioterapie, am aparate la care stau mai multe ore.

Ți-ai făcut și tu asigurare înainte de a pleca?

Nu mi-am făcut eu personal. Toți participanții de la „Survivor” avem o asigurare pe care am semnat-o înainte de a pleca. Nu vă faceți griji, suntem pe cele mai bune mâini.

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-se-simte-jorge-dupa-interventia-chirurgicala-2256394.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava