Concert pascal
MOPAN Suceava

La Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava se desfășoară, începând cu această săptămână, o amplă serie de cursuri profesionale, în cadrul proiectului “Instruirea personalului mediu și auxiliar pentru dezvoltarea competențelor profesionale”.

Potrivit managerului Spitalului Clinic Județean de Urgențe Suceava, dr. Alexandru Calancea, scopul principal al acestor cursuri este creșterea calității serviciilor de îngrijire acordate pacienților din spital, prin actualizarea cunoștințelor teoretice și dezvoltarea abilităților practice în rândul personalului de îngrijire. „În același timp, urmărim și o omogenizare a echipei de îngrijire și o eficientizare a comunicării între membri acesteia.  Proiectul a demarat prin parcurgerea etapelor de identificare a temelor de interes pentru personalul secțiilor, pe categorii de personal și stabilirea grupurilor țintă. De asemenea a fost conturat și un calendar de desfășurare a cursurilor pentru primul semestru al acestui an”, a spus dr. Alexandru Calancea.

Cursurile vor fi susținute de formatori din cadrul unității, cu pregătire în specialitățile respective, atât din rândul medicilor cât și a asistenților, cu experiență în formare profesională. Bază materială necesară, care include manechine simulatoare didactice, aparatură, dispozitive materiale și consumabile este asigurată în totalitate din resursele interne ale spitalului.

Dr. Alexandru Calancea a mai precizat că până în prezent sunt stabilite 23 de teme pentru asistenții medicali și 9 teme pentru personalul auxiliar, pentru care se vor organiza peste 120 de cursuri cu circa 2000 de participanți. „Ne propunem ca, pe măsură ce vor fi identificate, să abordăm și alte teme, prin care să îmbunătățim permanent nivelul de pregătire a personalului și, prin aceasta, calitatea îngrijirilor acordate în spitalul nostru”, a încheiat managerul Spitalului Clinic Județean Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava