Concert pascal
MOPAN Suceava

După candidatul la funcția de primar, actualul președinte al liberalilor dorneni, viceprimarul Marius Rîpan este urmat, în lista pentru Consiliul Local, de către un nume nou în peisajul politic dornean.

Medicul ortoped Ionuț Irimiea s-a alăturat echipei Partidului Național Liberal cu dorința de a contribui la continuarea proiectelor derulate de actuala administrație în Spitalul Municipal, el fiind coordonatorul compartimentului de ortopedie și traumatologie.

Irimiea și-a definitivat studiile universitare și de pregătire în rezidențiat la Iași, până în anul 2020, atunci când a ocupat postul de la Spitalul dornean.
A contribuit activ la dezvoltarea activității chirurgicale în cadrul Secției de Chirurgie, înregistrând mai multe intervenții în premieră pentru spital: artroscopie de genunchi, sutură de menisc, ligamentoplastie de ligament încrucișat anterior, hemiartroplastie de șold, artroplastie totală de șold, artroscopie de umăr sau de gleznă.

Este căsătorit, are doi copii și, în timpul liber, este unul dintre membrii de bază ai corului „Ecou dornean”. Activează și în corul Catedralei „Sfânta treime”, fiind și absolvent de Teologie.

„Am simțit schimbările majore din oraș din ultimii ani, cred în proiectul propus de Marius Rîpan și îmi doresc să îmi aduc, ca specialist, aportul la continuarea dezvoltării activității Spitalului Municipal. Le mulțumesc colegilor care m-au susținut în toți acești ani, de când am devenit dornean, și sigur vom avea, împreună, rezultate și mai bune.” ne-a declarat medicul Ionuț Irimiea. La rândul său, candidatul la funcția de Primar, Marius Rîpan, a ținut să salute prezența tuturor numelor noi de pe lista de candidați pentru Consiliul Local, declarându-se onorat de faptul că medicul ortoped Ionuț Irimiea este cel care îi urmează pe lista pentru Consiliul Local: „Este indubitabil un câștig pentru echipa noastră. Un specialist de asemenea valoare este, în primul rând, un câștig pentru Vatra Dornei. Calmul și hotărărea domniei sale, precum și referințele primite, constant, în ultimii ani, din partea dornenilor, au făcut naturale discuțiile pe care le-am avut și mai apoi invitația de a ni se alătura.
Toate intervențiile realizate, uneori în premieră, de către echipele din spital, în care rolul medicului Ionuț Irimiea a fost unul definitoriu, ne demonstrează că investițiile din ultimii ani, din zona de sănătate, au fost la maxim eficientizate. Îl asigur de tot sprijinul meu și în mandatul viitor și mă bucur că avem un asemenea om pe lista noastră.” a completat Marius Rîpan.

Listă propusă de PNL Vatra Dornei este formată din:

  1. RÎPAN MARIUS inginer – viceprimar
    2. IRIMIEA IONUȚ – medic ortoped
    3. ALEXIEVICI RAUL – economist
    4. VASILUȚ DANIELA – medic dermatolog
    5. GROHINSCHI DORIN – jurist/antreprenor
    6. ATOFANEI CORINA – profesor Liceul Teoretic “Ion Luca”
    7. MORARI ALEXANDRU – inginer silvic/fermier
    8. MACSIM SÎNZIANA – medic psihiatru
    9. MUȘEI ȘTEFAN – profesor – antrenor lot național sanie
    10. COSTIUC CRISTINA – Biolog Laboratorul de microbiologie – Spitalul Municipal Vatra Dornei / Evaluator Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate
    11. POPESCU ILIE – dulgher
    12. DÂRȚU ANDREI DĂNUȚ – inginer mecanic – administrator service
    13. BACER IOAN – administrator pensiune și firmă transport
    14. OBREJĂ MARIANA – pensionar
    15. CANDREA DUMITRU – fondator și coordonator al Ansamblului “Dorna Dorului” – pensionar
    16. ANTON IONUȚ – profesor de sport – instructor fitness
    17. MAZGA SORIN – profesor – director CSȘ
    18. NEMEȘ MIHAELA – educator grădiniță
    19. SAS ROXANA – asistent medical
    20. RUSU ADRIAN – Inginer industria lemnului – administrator SC- profesor Liceul Tehnologic “Vasile Deac”
    21. BONCHEȘ PAUL economist- administrator SC
    22. POP VIOREL inginer – administrator SC
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava