Concert pascal
MOPAN Suceava

Isabela Onoriu este decisă de divorțeze de fostul campion național la motociclist! Fosta soție a sportivului a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că nu vrea să audă nici în ruptul capului de o împăcare cu Daniel, având în vedere că faptul că acesta s-a afișat recent cu o altă persoană cu care spunea că o să se căsătorească după divorțul de ea. Daniel Onoriu (44 de ani) își dorește cu disperare să se împace cu femeia (n.r – Isabela Onoriu) care a dormit în mașină săptămâni la rând atunci când el a fost în comă timp de 55 de zile, internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. Separarea lor a ajuns să se producă după ce acesta i-a adresat în public mai multe cuvinte urâte.

Contactată de Click!, Isabela Onoriu, cea care a ales să depună actele de divorț la Judecătoria Sectorului 1, în urmă cu câteva săptămâni, și să meargă la poliție să ceară un ordin de protecție împotriva soțului, a dezvăluit că nu există cale de împăcare între ea și acesta. „Doamne ferește cu regretele lui! Dar când mă jignea și ștergea cu mine peste tot nu mai eram eu? Sunt un om! Nu pot ierta la nesfârșit, doar Dumnezeu poate acest lucru. Niciodată în viața mea nu o să ne mai împăcam! Este punct! Relația noastră s-a terminat fix acum două luni!”, a declarat Isabela Onoriu, pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/daniel-onoriu-desfiintat-de-isabela-ma-jignea-2217190.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava