Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniel Onoriu este urmărit de ghinioane în ultima vreme. După ce soția Isabela a obținut un ordin de restricție împotriva lui, pilotul de raliuri a mai avut parte de o lovitură din partea femeii misterioase din Canada, despre care spunea că îi va deveni soție, potrivit click.ro.

Daniel Onoriu a fost părăsit de iubită. Pilotul de raliuri a anunțat pe contul personal de social-media că femeia s-a despărțit de el, prin intermediul unui mesaj, în care îi spunea că vrea să se întoarcă la fostul soț.

«Am renunțat la Canadiancă. Mi-a dat un mesaj în care m-a anunțat că nu poate continua cu mine din cauza distanței mari care e între noi și are dreptate! Mie îmi convine sincer că nu continuăm și îmi pare bine că ea a fost prima care a pus stop relației noastre! Eu am caracter și nu i-am spus că nu îmi place de ea așa că sunt fericit că am scăpat de ea! Ea și-a pus poze cu fostul ei pe profil, un tip destul de pămpălau și spun asta pt că acum două zile am vb cu el la telefon și i-am spus ca am făcut dragoste cu iubita lui de 3 x! Daca el acceptă așa ceva înseamnă ca e un om josnic și să fie sănătos», a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/daniel-onoriu-lasat-cu-ochii-n-soare-de-iubita-2214610.html

Daniel Onoriu, lăsat cu ochii-n soare de iubita din Canada! L-a părăsit: «Mă bucur că am scăpat de ea», 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava