Concert pascal
MOPAN Suceava

Spitalul Județean de Urgențe  Suceava vrea să intre în Programul naţional de boli cardiovasculare pentru tratamentul gratuit al pacienţilor cronici cu stenoze arteriale severe. Demersurile sunt în plină desfășurare, mai ales pentru că există deja un, la spitalul sucevean, Compartiment de Cardiologie Intervenţională propriu, în structura Secţiei de Cardiologie, cu toate dotările necesare, în cadrul căruia se pot efectua aceste intervenţii.

Despre includerea Spitalului Județean de Urgență Suceava în Programul național de boli cardiovasculare pentru tratamentul gratuit al pacienților cu stenoze arteriale severe prin proceduri de dilatare percutană (montare de stent la pacienții cronici) s-a discutat, marți, într-o ședință de lucru la CAS Suceava. ”Cu sprijinul CAS și DSP, Spitalul Județean de Urgență ‚Sf. Ioan cel Nou’ Suceava s-a angajat că va face toate demersurile pentru îndeplinirea criteriilor necesare includerii în acest program”, a declarat dr. Claudiu Cobuz, președintele director general al CAS Suceava.

La Spitalul Județean Suceava există dej cîțiva ani un Compartiment de Cardiologie Intervenţională propriu, în structura Secţiei de Cardiologie, cu toate dotările necesare, în cadrul căruia se pot efectua aceste intervenţii. Se vor face demersuri pentru încheierea unor parteneriate atât cu Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof.dr. George I.M. Georgescu” Iaşi şi cu structura SMURD 6 pentru Regiunea Nord-Est de la Iaşi pentru preluarea şi transferul în cel mai scurt timp al pacienţilor cu stenoze arteriale severe în cazul apariţiei unor complicaţii. După includerea în Programul naţional de boli cardiovasculare pentru tratamentul gratuit al pacienţilor cronici cu stenoze arteriale severe, se vor iniţia demersuri şi pentru intrarea Spitalului Județean Suceava în Programul pentru tratamentul pacientului cu infarct miocardic acut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava