Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul județean al Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, cere prefectului de Suceava, Mirela Adomnicăi, să atace la contencios administrativ hotărârea de consiliu județean privind repartizarea pe localități a sumei de 28 de milioane de lei primită de la bugetul de stat arătând că împărțirea banilor s-a făcut în mod discreționar.

”Eu nu vin cu acuzații ci cu lucruri concrete și întreb de ce Prefectura Suceava nu atacă în contencios administrativ hotărârea atâta timp cât cei de la PSD care coordonează și Prefectura consideră că Gheorghe Flutur a împărțit discreționar banii. E o chestiune de procedură. Prefectura coordonează activitatea consiliilor locale șia consiliului județean și are dreptul de a cere în contencios administrativ o analiză juridică legală asupra modului în care au fost împărțiți acești bani către localități. Așa doar cu acuzații simpliste nu cred că merge. Singura variantă corectă este ca Prefectura să facă lumină în această hotărâre de consiliu județean. Cred că a fost o împărțire politică. Cred că decizia celor din CJ care au majoritatea a fost să dea bani către localitățile cu primari PNL”, a spus Nechifor. Potrivit calculelor făcute de deputatul Nechifor, alocarea medie la un primar PSD a fost de 110.000 de lei în timp ce la un primar PNL a fost de 252.000 de lei.

”E păcat pentru atât de puțini bani. Puteau să o facă frățește, elegant. Sper să se facă lumină”, a conchis Nechifor.

Deputatul Nechifor cere prefectului să atace la contencios administrativ hotărârea CJ de repartizare a sumelor pe localități, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava