Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a dat asigurări că săptămâna viitoare se va semna acordul de mediu pentru A7, pe tronsonul Pașcani – Suceava. „Am avut astăzi o discuție pe această temă cu președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Laurențiu – Alexandru Păștinaru, cel care va semna acest acord săptămâna viitoare.

Zilele trecute am avut o întâlnire cu somnul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, care mi-a transmis că, după semnarea acestui semnarea acestui acord de mediu, va face tot posibilul ca până la finele acestui an să fie scoase la licitație lucrările pentru construcția tronsonului Pașcani – Suceava. Astfel, autostrada A7 prinde contur de la o săptămâna la alta și se aproprie tot mai mult de Suceava”, a transmis Șoldan. El a adăugat că și pe celelalte loturi se lucrează deja și și-a exprimat speranța ca, cel puțin din a doua jumătate a anului viitor, să se poată circula deja pe primii kilometri din A7.

„Nu greșesc când spun că este pentru prima oară când se vede o viziune de ansamblu la Ministerul Transporturilor, când se fac asemenea investiții în infrastructura mare, în autostrăzi, și când avem un ritm accelerat al lucrărilor. Și asta pentru că PSD a găsit formula perfectă: constructor român  – fonduri europene – ministru PSD al transporturilor! În prezent sunt în lucru 750 de kilometri de autostradă și drum expres, cifre care vorbesc de la sine desper reușita formulei mai sus amintite. Autostrada A7, inclusiv tronsoanele Pașcani – Suceava, Suceava – Siret, va fi dusă la bun sfârșit de Guvernul Ciolacu și de ministrul Sorin Grindeanu”, a mai declarat Șoldan. El a amintit căpProiectul autostrăzii Pașcani – Suceava va avea o lungime totală de aproximativ 62 de kilometric iar viteza proiectată va fi de 120 km/h.

Traseul va traversa teritoriul județului Iași pe o lungime de 12,3 de kilometri, județul Botoșani, pe o lungime de 6,5 de kilometri, și județul Suceava pe o lungime de 43,2 de kilometri. (Dolhasca – Liteni – Fântânele – Udești – Verești -Salcea – Dumbrăveni – Suceava)

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan: Săptămâna viitoare se va semna acordul de mediu pentru A7, pe tronsonul Pașcani – Suceava., 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava