Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta americană Mary J. Blige va primi o stea pe Bulevardul Celebrităţilor de la Hollywood, în semn de recunoştinţă pentru întreaga sa carieră, informează contactmusic.com.

Steaua dedicată artistei va fi dezvelită de Sean ‘Diddy’ Combs şi de Leron Gubler, preşedinte şi CEO al Hollywood Chamber. La albumul ei de debut, ‘What’s the 411?’, Sean ‘Diddy’ Combs a lucrat ca producător executiv. Acest album a inclus hituri precum ‘You Remind Me’ şi ‘Real Love’.

Ana Martinez, producătoarea ceremoniilor organizate pe bulevardul Celebrităţilor de la Hollywood, a spus, potrivit sursei citate: „Mary J. Blige este una dintre cele mai populare cântăreţe ale generaţiei noastre. Fanii vor fi încântaţi să vadă o stea dedicată ei pe acest bulevard.”

Celebra cântăreaţă şi-a creat de-a lungul anilor şi o carieră prolifică de actriţă, dar mai discretă, jucând în numeroase filme şi seriale TV. Mary J. Blige a câştigat nouă premii Grammy şi a fost supranumită ‘Regina muzicii hip-hop soul’. Anul acesta, artista este nominalizată la gala Globurilor de Aur, pentru interpretarea din drama ‘Mudbound’, dar şi pentru cel mai bun cântec original, ‘Mighty River’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava